Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsánat én is hüleséget irtam.szóval 2 db emailt küldtem neked az email cimedre.
mit hova?
faradt a buksim
brosoka 2 db pü-t küldtem neked.
szep almokat!
jóccccakát!!
Kozmax
Lehet holnap visszacserélem a vasakat
majd meglátod az onboard felvételt.........2 kocsi közt előzni....stb.
jo éjszakát, léptem szunyálni
tudod hogy csak lazán nyomtuk nem volt olyan brnoi csapatutolérős tempó
azért odafigyelek
Készült onboard.....de az első 15 perc után kiesett az egyik csavar és kénytelen voltam levenni.
Holnap a készült anyagot megvágom
Csabi
jolvan, szolok, csak meg nem tudom, hogyan
onboord?
nehogy aztán vmi olyan képet rakj fel ahol betmenes cuccban ácsorox és a szerved kilátszik..még akció előttről.
augusztus környékén jártam arra lányommal, akkor még nem volt ilyen gáz.
és a bejáratás?
Borsoka ha máskor is szentendre felé gueultok akkor szólj nekem aztán ösze futunk vagy ha tomato ti is erre jötök akkor jelezetek.
Ez a k...va számítógép....nem azokat a képeket rakta fel
A Gyuri még az elején nem találta a helyét.....de később szépen beállt a "cipzár" alakzatban
nem mert a kameramannak szétesett az aparátja
te kozmax... az az ozorai ut a minap ...nagyon gáz volt.felfeslett aszfalt kráterekkel.átlagseb 30km/h..
de utána viszont nagyon jó volt fel siofokig..a gyuri meg sem előzött legalábbis engem..
az en apukam is valami hasonlot mondott, csak ez hetfon tortent, es meg kicsit faj a fejem miatta.
majd elmulik eccercsak
a pentek estet mindjart szorakozassal toltottem, reggel 6ra vonszoltam haza magam

nameghat van motor, nagy boldogsag ez igy januar kozepen!
tegnap készült valami felvétel?
Nekem jó volt......gondolom a többieknek is. Igaz hogy most már nem csak a mellkasom fáj , hanem a torkom is ....de majdcsak meggyógyulok.
A bánatot (tudod melyik) meg FELEJTSD EL.
Apukám mondta. "A Nők (a Te esetedben a férfiak) olyanok mint a villamos. Ha elmegy az egyik akkor jön a másik"....