nem kötözködös, de nálunk az elsö szabály, hogy a indulákor telitank igy nincs az, hogy 50 kilométermulva valakinek tankolni kell.
ha igazán akarsz turázni és szép távolságokat megtenni akkor, mi 200 kilométerenként szoktunk tankolni, és intézni az egyébb emberi szükségleteket. ez durván 2 és fél ora haladást jelent. ennyit meg kibir az ember
mert az en jarganyom szigethalmon lakik telen, a baratnome meg erdokertesen.
mindketten bejottunk a varosba, aztan elindultunk kifele. meg en tennap is voltam egy keveset es akkor mar tankoltam. jóvan???
kotozkodos pasik...
Igenis nagyon szepen mentunk, esztergom oda-vissza, egy pisiszunettel, esztergomnal.
es tankolni is csak eccer alltunk meg! motorjuk van, nem pasijuk...
foka nálunk lehet légszüröolajat kapni, igaz nem spray kiszerelésben.
a turához annyit, hogy ennyi embert tényleg nem lehetetlen együtt tartani. szerintem elég jol ismerjük egymást, hogy ki milyen tepot tud tartani. akiröl nem sokat tudunk azt, meg hozza az élet. bár szerintem Kb az 1/3 fog még lemorzsolodni az indulásig
megbeszéltétek, hogy 10kor találkoztok a szentendrein a benzinkútnál. te odaértél időben.pirike a 2es számú barát 20 perces késéssel futott be mert nem birta kitolni a motorját a gyerekkocsi tárolóból. aranka még fél 11kor sem volt ott de 35kor felhivott titeket, hogy ott áll a megbeszélt helyen a keletinél ti hol vagytok.11 után sikerült elindulni, majd ugy 3km után megálltatok tankolni mert pirike elfelejtette. juhhé mentetek tovább de további 40 perc mulva meg kellett állni pisilni. akkor derült ki hogy aranka összeveszett a barátjával mert az a mocsadék kikezdett braunhuberék lányával a fszt8.ból..
mivel sirni kezdett további 30 perc pihenő és sminkigazitás. délután 2re értetek esztergomba.. mindenki éhes volt de mivel pirike fogyózik mert megszorult rajta a bőrruha evés törölve. inkább beálltatok az anyátság alatti parkolóba a 900 csopperes közé hátha vmi adódik...
mondjam tovább ?
az eletben nem jottem volna ra
de most, hogy kiszalltam a kad forrovizbol, jo illatom van es frissnek erzem magam, meseljek meg egy kicsit a csajos motorozasrol?
Oh, sajnalom.
Gondolom akkor most nem orulsz, h a tobbiek meselnek
nagyon sokan voltak es mindenki olyan kis ovatosan motorozott semmi hangoskodas, vadulas, egesz vicces volt!
Harman voltunk lanyok: Z750, Z750S, Triumph Daytona
Megneztuk Esztergomot es a Dunat oda-vissza. Kis seta Szentendren, aztan lattunk egy nagy karambolt. Egy Goldwing oldalrol belerohant egy Swift-be. Eleg csunyan neztek ki, de embert mar nem lattunk.
Te jartal valamerre?
aztan ez lett a vege
jo kis melegszendvicset ettunk esztergomban
es pisiltem a visegradi hegy oldalaban