ezzel nem értek egyet!
a motor nem megy magától... s meg kell ülni a motort, amit a homok másfelé akar korményozni... szikla meg miegymás... a pénz magában kevéske
nem tudom én már sok árat hallottam de asszem kb annyi. van ahol kevesebbet írnak plussz benzin meg mittomén. aztán elérni vele egy 2.20 körüli köridőt:D
hát száraz súlya 135 kiló körül van. a 2006-osnak nem tom mennyi de ti szívlámpásokkal fogtok menni. és azokon pályaidom van meg sok sallang ki van csapva belőle szóval még annál is könyebb lesz. zsír lesz a power, végig 8000-es fordulat felett kell majd mennetek különben nem megy
Renault 5 költség: x
átalakítás költség: 3x
+szevízautó és alkatrészek...
Arról volt szó, hogy "indulni a Dakaron" nem arról, hogy menni a Dakaron...
THLMATKVF, SZMNN!!!
Na ez minek volt a rövidítése? Ki fejti meg?
bááááár! :o))
ha régen, a CR-rel el tudtak menni, meg kacsával, meg renault 5-össel, akkor nem lehet olyan nagy dolog!
a fenét nem!
leszállnátok erről a homoerotikus témáról, srácok? túró, te meg pls vedd le a képed mert felfordult a gyomrom. inkább ne legyen semmi..
a motor nem megy magától... s meg kell ülni a motort, amit a homok másfelé akar korményozni... szikla meg miegymás... a pénz magában kevéske
nem nem én estem :o)
1. Mivel mentél?
2. Te estél el ugye?
enduróztam tegnap, erdő mező, homokút. 3-an mentünk, 1 esés.
dakaron akarok indúlni...
Nem tudom, egyelőre Sztédzs pingelte meg őket (ld. pár sorral lentebb). Egyelőre az az infó, hogy várunk az infora.