ez már igy is túl nagy társaság az egyben tartáshoz.legalább két csoport ha mindenki eljön.
jobb is úgy mert aki túl lassú az túlvállalja magát mert nem akar lemaradni és abból csak a baj van.a gyorsabbaknak meg nem jó állandóan várni.egy piros lámpa és kettészakadtunk.
de mindenki fog térképet kapni és ha lemarad lesz útvonala.. amúgy meg akik dolgoznak szombaton azok úgyis valahol csatlakoznak hozzánk.
ok, nem kötözködésből, de az senkinek sem jó, ha folyamatosan várni kell, a delikvens meg csak stresszel, és nem érzi jól magát. a jó társaságnak sosem voltam ellene
a jeney gyurit én ismerem.leginkább.r1el jár és akkor a másik 2főt is tudom.de mivel tök más társaság nem gondoltam h ő az! tew honnan ismered ?egyébként tegnap ő volt velünk.
Sztédzs!
Én írtam be őket.
Jenei Gyurinak hívják a srácot. (R6-al szaladgál)
Most futottam vele össze v.melyik nap és mondta, hogy ők is jönnek.
-valakit ismer a csapatból (rajtam kívül) és Ők beszélték meg a dolgot.
Csütörtökre kiderítem, hogy ki az a két fő.
(asszem Buzzt ismerik)
1.kozmax+1
2.tomato+2 fő A családi béke kedvéért
3.sztédzs és sztédzsné ? -1 fő a családi békém kedvéért
4.Pohi
5.majors
6.fóka sok rábeszélés +1
7.lum+1
8. TJ+1
9.setopp+tgyene
10.Hidi&Korny
(a családi béke kedvéért...)
11.lecso + 1
12. buzz és buzzné
13. buzz barátja 2fő
13. Gega+1?
14. fürtös ? + 1 fő ?
15. Tom74 + 1 fő ??
16. Karmi !!!
17. JeGy + 2 fő
Kicsit sok a kérdőjel, de az idő közelségével majd letisztul.
jobb is úgy mert aki túl lassú az túlvállalja magát mert nem akar lemaradni és abból csak a baj van.a gyorsabbaknak meg nem jó állandóan várni.egy piros lámpa és kettészakadtunk.
de mindenki fog térképet kapni és ha lemarad lesz útvonala.. amúgy meg akik dolgoznak szombaton azok úgyis valahol csatlakoznak hozzánk.