Bocsi hogy így közbe vágog, de most láttam egy borzasztó balesetett a Szabadkikötő úton (csepel) frontálisan ütköztek,.....kerüljétek a környéket, és kérek mindenkit .........VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!!!!
A kép ott készült
Na ja. Az lehet. Én egyébként sem biztos, hogy teljes erőmmel tudom majd védeni a csapat becsületét (fáradt leszek, és remélhetőleg kellően vidám is ), de az a módszerem, hogy kiejtek az ellenfél soraiból is egy-két embert. A Yamaha pártot gyengítem majd Tomato lerészegítésével, és ha Pimpi is ott lesz, rá sem számíthat józanul a Kawa group... Ja, és lehet hogy Lum. megint előadja a homloktámasztós magánszámát (akkor már -2 Yamahás ) .
Hú, strapás dolog ez nagyon...
Kawababe: sajnálom, hogy nem jött össze a tegnap este! Elég hülyén jött ki a helyzet, nem figyeltem eléggé, lemerült a telefon akksija, aztán már arra sem volt ereje, hogy egy percre bekapcsoljam, és megnézzem a számodat, majd egy másik telefonról felhívjalak... Mindenesetre elmentem a Westendre, vártam egy kicsit (21:00-21:40-ig ), de nem voltál ott, így elhúztam haza. Majd legközelebb!
Baromi fárasztó napom volt... 3 ZH, az utolsóról este nyolckor jöttem ki. Néha elég egy lepra hely tud lenni az egyetem .
Mindenki más: HOLNAP BULIIIIII!!!!!!!!!!!!
Kedves új tagok, akik még nem voltak közös asztal alá guruláson! Ne higgyetek annak, aki azt mondja, hogy nem lesz mindenki részeg! Dehogynem!
Én legalábbis igyekszem...
Fáradt vagyok végigolvasni az elmúlt 80 oldalt. Nem írnátok le, ki az, aki valszeg eljön?
Szerintem meg tájékoztatod az oldalt,minden irásomra irsz valamit ami szerinted neked szól.
Persze lehet hogy tényleg neked,de nem én hozom fel és irom ki a véleményem hanem te.
kérek mindenkit .........VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!!!!
A kép ott készült