Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na még egy uccsó: a kedvenc játékomés aktuális is!

A cél egyszerû. A sineken belül maradni és megitatni az összes piát a Télapuval. Nyilakkal tudod irányítani.... Jó szórakozást mindenkinek!
legközelebb virslit vigyél neki. Annak még jobban örül.
Gonosz!!!!
Lum nem is kawáas !!!!!! Ő nem ért ehhez a részhez!!!

Kitől fogok venni Kawás tangát ?????? Ha nem tőled????
Na,lépek egy időre,majd jövök..
na szerezzen neked Kawás pólót legközelebb a.... ööö... Lumberghék

LX
benne bvan az 1 %-ban.

Én is. Vagyis mi is. Vagy mittudomén.
Azt ki kell érdemelned virslikirály
meg hát! na télleg megyünk dolgozni.. az összes lumbergh.. mint a lemmingek.. együtt, vállvetve..
Kár hogy mész...
Jó munkát mind a kettőtöknek..
meghasadtál tudtilag
engemis engemis

LX
mellé... mmint.. izé... na télleg megyek! illetve menni akarok!!! illetve nem akarok, de kell!!!
Naaaneeeem
Lum, ha nyerek a lottón, el foglak tartani...

Addig sajnos neked is melóznod kell...
Lumbergh,mellé nyúltam.Ennyi.
Saját magamra költhetek pénzt...

Komolyan: személy szerint utálom, ha a pasim mindent megvesz nekem ... rossz tulajdonság tudom...
igen, furcsálltam, is, h miért örülsz neki. ez olyan volt, mintha mazochista lennél - ha jó, akkor jó, ha nem jó, az kellemes, tehát akkor is jó

a fényből egyenesen a nirvánába vezetem a kisautót. már non hiányozhatok neki.. szegénykém..

kavabéb, ha így állunk, akkor tartsál el te engem. nincsenek erkölcsi aggályaim, sztem fel tom dolgozni. még gyesre is megyek, ha kell

na és most már télleg elszakadok a fórumtól (a másik egyéniségem már dolgozik!!) és nekiállok!! punktum! és semmi érdekeset nem írni, ha netán visszapillantanék, nehopgy itt ragadjak!!!
Ha,ha,ha
vannak egész jó motoros tanfolyamok...

LX
Jaj,ezt akartam..
perszeee.... Kawás póló... az "ingyé" volt ugye???

LX
viszed a sötétségbe??? szegény... biztos hogy a fény után a sötétség(ed)re vágyik?

LX
De jó neked irigyellek én már meg őrülök se kocsim,és még motorozni sem tudok...
Látod milyen kár, hoyg nem én vagyok a kedvesed !!!
utálom a bundát, a rugdalózókat pedig még nem gyűjtöm

Rám nem is kell pénzt költeni......
ugye.... nekünk is

LX