Jaj, most jut eszembe.
Tegnap át jött a szerelőm(mivel tudja hogy útálom ha telefonba nyökög,magyarázkodik valaki), El mondta hogy csak azért jött hogy elmondja lehet nem lesz kész az autóm hétvégére..
Nem volt kedvem le szídni,mert át jött és bele merte mondani a szemembe..
a szívcsücsök dolgozik, de már télleg!! legalábbis próbálja rávenni magát csak hogy legyen miből rugdalózót venni, meg persze bundát és csilivili rucikat a kedvesemnek
pont tegnap olvastam egy eü-i szaklapban, h a magyar társadalom 1%-a skizofrén vmilyen szinten. ezek szerint (feltételezve, h minden egyes skizofrénnek csak egy plusz egyénisége van) kis hazánkban nem 10millió 90ezren, hanem 11 millió 9ezren lakunk.. és még hogy pusztul a magyar.. nem gyerekek, hanem lelki sérültek kellenek, és pikkpapp lenyomjuk a távol-keletieket..
Tegnap át jött a szerelőm(mivel tudja hogy útálom ha telefonba nyökög,magyarázkodik valaki), El mondta hogy csak azért jött hogy elmondja lehet nem lesz kész az autóm hétvégére..
Nem volt kedvem le szídni,mert át jött és bele merte mondani a szemembe..
LX
Még nem reggeliztam amai napon.....
Vagy talizhatunk félúton, bepattanok a kocsiba,és gooo...
Száguldás, porshe, szerelem....
(csak győzd kivárni.... )
LX
pont tegnap olvastam egy eü-i szaklapban, h a magyar társadalom 1%-a skizofrén vmilyen szinten. ezek szerint (feltételezve, h minden egyes skizofrénnek csak egy plusz egyénisége van) kis hazánkban nem 10millió 90ezren, hanem 11 millió 9ezren lakunk.. és még hogy pusztul a magyar.. nem gyerekek, hanem lelki sérültek kellenek, és pikkpapp lenyomjuk a távol-keletieket..
Egyébként sem szeretem a szőkéket
LX: elfogyott a virslim.. hozol nekem???
LX
Miért nincs a lányoknál nem jóképű, da azért jófej kategória?
Akkor valahova Tomato és én is tartozhatnánk.
LX
esetleg egyél egy virslit
LX
LX: még reggel van.. alig látok ki a fejemből.....