Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma hozom el a fényből a kicsikémet!! legalábbis tegnap ezt ígérték, és persze ez még bőven nem biztos..
legalábbis a hangok azt mondták...
Jaj, most jut eszembe.
Tegnap át jött a szerelőm(mivel tudja hogy útálom ha telefonba nyökög,magyarázkodik valaki), El mondta hogy csak azért jött hogy elmondja lehet nem lesz kész az autóm hétvégére..

Nem volt kedvem le szídni,mert át jött és bele merte mondani a szemembe..
igen mind a ketten... de valaki követ bennünket....

LX
a szívcsücsök dolgozik, de már télleg!! legalábbis próbálja rávenni magát csak hogy legyen miből rugdalózót venni, meg persze bundát és csilivili rucikat a kedvesemnek
Te is hozhatnál nekem szívemcsücske .... Ne csak nevess...

Még nem reggeliztam amai napon.....
Még szép, hoyg itthon vagyok ......
Vagy talizhatunk félúton, bepattanok a kocsiba,és gooo...

Száguldás, porshe, szerelem....
dugóba került a virsliszállító?? ejha!! inkább nem gondolom tovább
otthon vagy? Ülök az autóba.... készülj... dugó van
(csak győzd kivárni.... )
LX
köszönjök, ares! én, és az egyéniségem

pont tegnap olvastam egy eü-i szaklapban, h a magyar társadalom 1%-a skizofrén vmilyen szinten. ezek szerint (feltételezve, h minden egyes skizofrénnek csak egy plusz egyénisége van) kis hazánkban nem 10millió 90ezren, hanem 11 millió 9ezren lakunk.. és még hogy pusztul a magyar.. nem gyerekek, hanem lelki sérültek kellenek, és pikkpapp lenyomjuk a távol-keletieket..
Majd holnap a Beszkártba mutatok neked egy kategória táblázatot a műmájeres ill. nem műmájeres pasikról .... csak a TE kedvedért!!!
Már tartoztok valahová,a Műmájerekhez..
Ares: Azt a kategóriát még nem vetettem papirra
Egyébként sem szeretem a szőkéket

LX: elfogyott a virslim.. hozol nekem???
ugyan már "szö...." öööö... Ares, te egy külön kategória vagy! Hát légy büszke rá!

LX
emiatt ma hozzád se szólok.

Miért nincs a lányoknál nem jóképű, da azért jófej kategória?

Akkor valahova Tomato és én is tartozhatnánk.
Jó reggelt Ares
szeva Ares

LX
jó reggelt mindenkinek és külön Lum egyéniségének!!
na túl vok a kávémon meg a jóreggelt-cigimen, asszem nekiállok megváltani a világot. majd jövök egy olyan 30..300ezer bejegyzés után
Nem gond hogy el írtad,ugylátom ez ragadós..
menjél reggelizni, illetve igyál egy kv.-t
esetleg egyél egy virslit

LX
Illetve bármit.
Horni: Jaja.. nem bírtam aludni , és szórakoztattuk egymást Lummal Aki szintén nem bírt aludni.. pontoabban még melózott

LX: még reggel van.. alig látok ki a fejemből.....
Legyen a tiéd.Irj bármi.Nem érdekel.