Nem kell kérni tőle képeket........felnőtt lány már (legalábbis remélem) majd eldönti hogy megossza velünk szépségét, vagy esetleg (bár ezt kétlem ) szörnyűségét
Tudom hogy azért kértél tőlem is képeket múltkor, hogy leendő gyermekeiteket (setap-al) velem ijesztgessétek
huhh, tgyene, akkor legyen az, h amikor ott vunk, felhívjuk a havert, és leadjuk neki a rendelést. én 7végén találkozom a brigáddal, és oda elhozatom az anyagot. egyébként balatonlellén nyomunk a vakondokkal nyárzáró bulit, mert - mint kiderült - szeptemberben elfelejtettük.. ott végigkóstolom a repertoárt
természetesen zárjegy és számla lesz róla és remélem nem alszom el a kertben, ahol ki szoktam dőlni, mert akkor már csak a felhőkön motorozhatok angyalszárnaykkal
Kedves hhhornet!
Hadd legyek a százezredik, aki képet kér tőled!
Lécccilécciléccci rakjámárfel magadról valamit!!!!
Én már olyan kííííváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy legalább meséld el, hogy nézel ki...
SZERDA, Klubtali: setopp, tgyene tuti!
úgy néz ki, hogy készen leszünk a rajzokkal, amit le kell adnunk!!!
Kedves druszám!!! LUM!!!!
Ha kiszúrod a hozzászólásom a csevegés, pletyi, BLABLA-vá alakult hozzászólások közül, érdekelne a pálesz, ami az asztalodon lötyög!
tudol hozni? (természetesen számla is kelllll...)
Nézzük csak: olyan magas lehet mint én (Andrewboy kedvéért olyan 160 akárhány cm), hosszú egyenes barna haja van , és női szemmel nézve (nehogy BÁRKI is félre értse) elég szép lány
Van még kérdés????
Dr. Kawabééb holnap délelőtt 12:00ig, on-line rendel
Na, mivel eddig eléggé kevesen tudták, Hornival taliztam vasárnap, és egy véres küzdelmekkel teli, életveszélyes 6 perces gokart mérkőzésen vettünk részt, egymás ellen ...
1.: Horni győzött, sőt le is előött 1-2 körrel
2.: 6 Mp-et javítottam a saját köridőmön!!!
műmájer lx fun club lesz az új nevünk!! csak nem, h hódolatunk tárgya is megjelenik a találkozón? akkor odaszólok a beszkártba, h díszítsék fel a helyet, és hűtsenek be egy valag pezsgőt.
Nem kell kérni tőle képeket........felnőtt lány már (legalábbis remélem) majd eldönti hogy megossza velünk szépségét, vagy esetleg (bár ezt kétlem ) szörnyűségét
Tudom hogy azért kértél tőlem is képeket múltkor, hogy leendő gyermekeiteket (setap-al) velem ijesztgessétek
Szóval SZERDA KLUBNAP!!!
Mindenkit szeretettel várunk!!!!!!!!
természetesen zárjegy és számla lesz róla és remélem nem alszom el a kertben, ahol ki szoktam dőlni, mert akkor már csak a felhőkön motorozhatok angyalszárnaykkal
1.: LX
2.: Lum
3.: Andrewboy (a képről megítélve)
hát igen, ő a belső "értékeivel" hódít...
Hadd legyek a százezredik, aki képet kér tőled!
Lécccilécciléccci rakjámárfel magadról valamit!!!!
Én már olyan kííííváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy legalább meséld el, hogy nézel ki...
SZERDA, Klubtali: setopp, tgyene tuti!
úgy néz ki, hogy készen leszünk a rajzokkal, amit le kell adnunk!!!
Kedves druszám!!!
LUM!!!!
Ha kiszúrod a hozzászólásom a csevegés, pletyi, BLABLA-vá alakult hozzászólások közül, érdekelne a pálesz, ami az asztalodon lötyög!
tudol hozni? (természetesen számla is kelllll...)
Ja, ha valakit érdekel még:
szerdára pólóötlet...
Ha igen, akkor csupa jóképű psikkal leszünk- mármint és és Setopp - együtt körülvéve ejhaa
Nézzük csak: olyan magas lehet mint én (Andrewboy kedvéért olyan 160 akárhány cm), hosszú egyenes barna haja van , és női szemmel nézve (nehogy BÁRKI is félre értse) elég szép lány
Van még kérdés????
Dr. Kawabééb holnap délelőtt 12:00ig, on-line rendel
1.: Horni győzött, sőt le is előött 1-2 körrel
2.: 6 Mp-et javítottam a saját köridőmön!!!
Lásd az eredményt akkor :
Szijjjaaa!!
Nem is kell a képed........megnézlek majd élőben
Az biztos hogy a motorokhoz nem ért , mert nem YAMAHA-ja van
A nőkhöz érthet, mivel vele beszélgetnek a legtöbbet (persze azért mert én dolgozni szoktam)
Viszont aki sokat beszélget a lányokkal, előbb - utóbb azzá válik......FÚJJJJJJ
De azért nincs harag??
Vagyis ez az időpont a legjobb majdnem mindekinek
Még küldök kör SMS-t hogy mindenki időbe felkészüljön
Biztos nem is hat meg ez ennyire...
Volt róla szó,de te ezt már biztos tudod.
Felkészült fiúnak látszol..
Vagy volt erről már szó, csak megint lemaradtam?
neked nincs képed? már nem ahhoz hogy a lelkembe gázolj (mert ahhoz lenne), hanem olyan amit felrakhatnál a névjegyedhez!!!!
A többit nem sorolnám...