Csak jövőre lesz otthon net, mert akkor vezetik be a kábelt. Telefon előfizetést meg nem akarok, szóval egyenlőre marad a meló-net. Sajnos így a karácsonyi "ki lő seggbe" Medal of Honor és Call of Duty partiról lemaradok.
Én is beértem dolgozni!!!
Bárcsak ne jöttem volna
Lehet hogy holnap nem tudok menni.........nagyon sz@rul vagyok
Lum...
Megint összetörted a kocsit
Hallottam hogy a rendőröknél van valami lista a kipufogókról, hogy melyiket nem lehet használni. Pontosabban olvastam, és azt ajánlják hogy vegyük le a matricát a dobról........na de mit csináljon akinek szegecselve van a logó
Tiszta hülyeség.........szerintem kamu az egész
Andrew: vedd ajánlatnak, így nem kell magyarázkodnom ...
LX
Úgylátszik mégis én álltam a rossz végén.
Elméleti síkon jövök csütörtökön, és szombat óta ismét a facér férfiak klubjának vagyok a tagja ...
De ha akarod leviszem a két eredeti 9 mm-est a talira (WALTER P99, RHÖM 96-os) akét tárba összesen 27 töltény
Csak jövőre lesz otthon net, mert akkor vezetik be a kábelt. Telefon előfizetést meg nem akarok, szóval egyenlőre marad a meló-net. Sajnos így a karácsonyi "ki lő seggbe" Medal of Honor és Call of Duty partiról lemaradok.
Bárcsak ne jöttem volna
Lehet hogy holnap nem tudok menni.........nagyon sz@rul vagyok
Lum...
Megint összetörted a kocsit
Hallottam hogy a rendőröknél van valami lista a kipufogókról, hogy melyiket nem lehet használni. Pontosabban olvastam, és azt ajánlják hogy vegyük le a matricát a dobról........na de mit csináljon akinek szegecselve van a logó
Tiszta hülyeség.........szerintem kamu az egész