Ja,régebben a Pulmex légzés könnyítő volt nagyon jó,de betiltották.
Van egy új sokkal jobb és még inhalálásra is lehat használni.
Nem tudom a nevét de a gyógyszertárban tudni fogják.
Szegénykéim...Légzés könnyitő a mellkasra,kamillás inhalálás,egy meleg mézes citromos tea és jó meleg ágy...
Csináld meg a lányoddal és magaddal,tuti jobb lesz..
Na de Lum....... ilyet még vicből se
Hidi
Nekem is a bátyám oda nősült (győrbe)......aztán elvált ...de még ott lakik.Én meg ott is voltam katona (Likócs)
A motort szintén nehezen vallotam be.......nem örültek otthon, dehát csak egyszer élünk
Az én lányom se örült neki, mert félt engem......IMÁDOM ...de azért ha tudok, még a télen veszek neki is sisakot, és úgy viszem majd edzésre....meg néha suliba. Lesz majd nagy ámulás
Amúgy jó reggelt mindenkinek!!!!!!!
Lum....
Szerdán ott lesz a haver????....megyek ha addig nem lázasodok be
Ja és az FZ1 helyett ezt hozta a Miki
szerintem a lovat hagyd otthon. félő, hogy amíg kint vár ránk, 1-2 hajléktalannak kedve támadna kobászt tölteni .. vagy motochrisnek megmenteni valami királylányt, ami a vezetési stílusát ismerve komolyabb kihívás szegény pacinak, mint bemászni a marhabélbe..
hát amikor nem túlórázol, akkor csatlakozz. egyébként volt már pénteken is klubtali, uh megoldható minden.. a brigád télleg kiamelkedő, az "úri közönség táncol" tehát érdemes!!
a motort eleinte én sem vallottam be, általában csak azt tudták a környezetemben, h akarok venni. szegény szüleim non féltettek, uh nem mondtam meg, csak egyszer hazaállítottam talpig bőrben
Van egy új sokkal jobb és még inhalálásra is lehat használni.
Nem tudom a nevét de a gyógyszertárban tudni fogják.