sztedzs,
az a ket ficko... oket nem hivjuk el kolbaszozni?
biztos kifutnanak a vilagbol a fokhagymaszagtol! bar akkor nem lenne mit olvasni a gumimelegitesrol
viccnek szántam! utálom, ha valaki vérmesen komoly, és azért ugrottam be ide beszélgetni, mert Ti sem vagytok teljesen normálisak! kolbászról ennyit beszélgetni...
jó , akkor a nemnormálisakat is ! Nem olyanokat mint az én egyik példaképem tomiboy pl, aki ippeg 2 fórummal arrébb megint valami szerencsétlent kóstolgat a H-ringes köridejével .. Tomi és deniboy a 2 nagy gumimelegitő szakértő ..
atom-tengeralattjáró
Teejay! próbáld ki a the goodfather-t, iszony jó játék(de hagyom a témát nem akarok itt játék fórumot nyitni...)
sztédzs3! kikérem magamnak, én nem vagyok normális...
milyen olyan speciális kisugárzás lehet bennünk ami miatt csak kawásokat vonzunk ?? megjegyzem, azokból viszont a teljesen normálisakat, mig más márkák esetén általában vad osztás indul be 1 percen belül ..
például azon lehet lovagolni hogy ez mi : "..nem írtam esőruhát ne, hogy kikezdjetek.."... hhhmmm.... csak NEHOGY megsértődj.....
egyébként jó reggelt díszes társaság...
Tavaly az egyik menetre el is indultam, de szétvert az eső Hatvannál.
Papírkutya rulez! Ráadásul mint utólag kiderült, ott borús de száraz idő volt!
Az idén már ez sem akadály mivel megvan az esőálló ruha.(direkt nem írtam esőruhát ne, hogy
kikezdjetek ,bár itt egy leírt betűn is tud "lovagolni" a társaság órákig velem együtt )
amig irodázom addig én is itt vok..de ha jön a jövésmenés akkor búcsúznom kell. azt láttam hogy naccsád minden fórumon irogat kivéve talán a motorozás és a prosztata fórumot..
mit dolgozik h ha esetleg kirugják fórummal való szándékos visszaélés miatt, hogy felvehessem hozzánk ??
Sajnos nem ez a mai legnagyobb bajom , így az elnyomja
Viszont jókat nevetgéltem, hogy mi folyik itt(E. ringes és túrás képek, sztorik, kolbász ,...)
Apropó E. ring. Már tavaly is terveztem hogy lemegyek, de nem jutottam el.
Az idei első fogadalmam: 2007-ben többször is lemegyek, oda is!!!
fogalmazzunk úgy hogy folyamatban van Ez most csak pályamotor lesz de nagyon ott lesz a szeren... remélem....
LX