Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt most jól megkaptam.

1. mivel nyílt fórum abba szólok bele amibe akarok!
2. Borsóka és Lx nem mondom, hogy a legjobb, de nagyon jó barátaim. Borsóka asszonnyal nem egyszer motorztam együtt, volt házamban.... Lx-el hetente 3-szor beszélek, intézünk egymsnka ezt azt, együtt motorozunk másfél éve....
3. nem a reglap - adatlap minősége határozza meg ki fia borja az illető... én ezt vallom. a hozzászólásai inkább.
4. ha hiányolod az adatokat kérj meg szépen, s teszek fel képeket

puszik
ááááá, ezt talán nem kellett volna
he he. szegény ember.
nézhetem?
Eszküszöm már vártam erre.
a túro név gondolom arra a mennyiségű adatra utal ami a reglapodon van jóbarát.. ha már igy beleszólsz mások beszélgetésébe emigyen akkor legalább tisztelj meg bennünket, hogy nem mint fácia negra teszed. vagy beszélgess a lelki segélyszolgálattal .
de enyem a verbosszu orome, meg ha faj is
remelem hosszasan fog szenvedni!
alkoholista vagy drága ember.
eddig csak figyeltelek, de mostmár leírom.

hetente 5-ször iszol, 3-szor mata részeg vagy. kurva
Te jó isten mi van itt Nem vagyok pár órát, és máris elszabadul a pokol
hhhúúúúhhhhaaa... némi élt érzek ebben a TE-ben.... Túró barátom... kard ki kard... (nem az a kard Te hülye... azt hagyd a hüvelyben.... áááááááááááááááááá )

LX
nincs barátom egy sem.
erdő közepén élek, amit írsz arra reagáltam.

kutyád hazudott neked, s miután megölted, levágtad, még szalonna sem lett belőle...
háááát hogy hamarosan??? hmmmm... erről már lassan regényt tudnék írni... de egy szappanoperát 365 résszel tuti...
Belga sör volt.. ha jól emléxem Leffe Blonde.. sörhöz képest erős... de finom.. pedig nem is vagyok nagyon "sörös" :-) Aztán pedig egy kis bor.. majd biztos ami biztos 2 - 3 körül lefekvés előtt egy gyógy sör... Meeegszerettemecsehremeket....

LX
Borsoka most aztán belenyúltál a témába
TE szerintem egy szot se szolj.
bar hat ez nem az en dolgom... baratok vagytok, vagy mi a fene
emberrel kellene kipróbálnod, nem kutyával...

ettől talán még a ló lenne durvább!

akarsz róla beszélni?
na a nyusziszerkot csak ne emlegessetek, JO?
probalkoztam en mindennel de kutyabol nem lesz szalonna...
LX,

reszvetem
de gondolom azert hamarosan megoldod a "problemat"

legalabb a sor finom volt? irhattal volna rola, szerintem a tobbiek is szeretik, velem egyutt
Az előbb azt akartam írni Borsó kapcsán, hogy tiszteljük a másságot (nem szereti a pasikat, Kawája van), de ezzel a hozzászólással levetted a nyuszika sapkáját te is...
arról valóban lemaradtam... éppen sörbe folytottam a bánatom mert ez a sok gonosz Nő... akik mindig csak bántanak...

LX
Az gáz........ ..költözz be a városba
most jutottam husaberg fe350 végére, a 76os hozzászólásnál elszakaddt a cérna, néztek is hogy min röhögök
nade Borsoka! vannak még normális pasik, például akik z750-nel járnak!
Mi bajod a kolbásszal? Mustárba fojtva szerintem nagyon finom.
miért nem iratkoztál át ide a mi szabadegyetemünkre hamarabb ?? éveket okosodtál volna pali ügyben ,is nem kell itt erőlködni a savósszeműekkel
Tomato!

Egyrészt nincs, másrészt a monortel is bekaphassa.
LX,

lemaradtal a tegnap esti kolbaszos temarol. kb 564564164764784 bejegyzesben ettunk
igen, ettol tartok is egy kicsit....
azt hiszem az eskuvo/gyerek/csaladihaz tema egy olyan 15-20 evre el lett napolva

marad inkabb a kawamaki es a palyanapok!
magamtol nem szoktam elesni menet kozben legalabbis nem