1. mivel nyílt fórum abba szólok bele amibe akarok!
2. Borsóka és Lx nem mondom, hogy a legjobb, de nagyon jó barátaim. Borsóka asszonnyal nem egyszer motorztam együtt, volt házamban.... Lx-el hetente 3-szor beszélek, intézünk egymsnka ezt azt, együtt motorozunk másfél éve....
3. nem a reglap - adatlap minősége határozza meg ki fia borja az illető... én ezt vallom. a hozzászólásai inkább.
4. ha hiányolod az adatokat kérj meg szépen, s teszek fel képeket
a túro név gondolom arra a mennyiségű adatra utal ami a reglapodon van jóbarát.. ha már igy beleszólsz mások beszélgetésébe emigyen akkor legalább tisztelj meg bennünket, hogy nem mint fácia negra teszed. vagy beszélgess a lelki segélyszolgálattal .
hhhúúúúhhhhaaa... némi élt érzek ebben a TE-ben.... Túró barátom... kard ki kard... (nem az a kard Te hülye... azt hagyd a hüvelyben.... áááááááááááááááááá )
háááát hogy hamarosan??? hmmmm... erről már lassan regényt tudnék írni... de egy szappanoperát 365 résszel tuti...
Belga sör volt.. ha jól emléxem Leffe Blonde.. sörhöz képest erős... de finom.. pedig nem is vagyok nagyon "sörös" :-) Aztán pedig egy kis bor.. majd biztos ami biztos 2 - 3 körül lefekvés előtt egy gyógy sör... Meeegszerettemecsehremeket....
Az előbb azt akartam írni Borsó kapcsán, hogy tiszteljük a másságot (nem szereti a pasikat, Kawája van), de ezzel a hozzászólással levetted a nyuszika sapkáját te is...
most jutottam husaberg fe350 végére, a 76os hozzászólásnál elszakaddt a cérna, néztek is hogy min röhögök
nade Borsoka! vannak még normális pasik, például akik z750-nel járnak!
1. mivel nyílt fórum abba szólok bele amibe akarok!
2. Borsóka és Lx nem mondom, hogy a legjobb, de nagyon jó barátaim. Borsóka asszonnyal nem egyszer motorztam együtt, volt házamban.... Lx-el hetente 3-szor beszélek, intézünk egymsnka ezt azt, együtt motorozunk másfél éve....
3. nem a reglap - adatlap minősége határozza meg ki fia borja az illető... én ezt vallom. a hozzászólásai inkább.
4. ha hiányolod az adatokat kérj meg szépen, s teszek fel képeket
puszik