Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi. ez a mai világban nem diszkriminatív tényező...
csak a reformereket zavarhatja! :o))
nem.
tudatos életvitel :o))
Igen, én még középső csoportos vagyok...
Nem voltam ott, mikor a nagycsopisok már képpel voltak az általuk létrehozott fórumokon...
elfogytak a szakacsnok melloled???
azzal nem lesz gond. kisebbet kell vennem :o)
elgancsollak a palya mellett, vagyok annyira aljas kislany
csak ferjel bele a ruhadba tavasszal is
mit szóltam be hé?

" nők esze tényleg olyan mint a polaroid kép.
lassan jön elő, de akkor kurva éles!"
erre valahogy gondoltam....
jössz te még nyílt napra....
legyél te az. ne várj másra! :o))
meg Ovi
"1. te nagyon megüthetted a fejed.. persze majd kéregetni foglak
igen ez egy nyilvános fórum ahol igy csak beszólogathatsz 2. de ez itt igy nem fog bejönni.. 3 .ebben különbözik a szokásos nyálhabzós fórumoktól. Amúgy meg ha borsóka vagy akárki ismer 4. akkor majd ők jobb belátásra birnak ezzel kapcsolatban.. 5. mert őket IS le fogod járatni ezzel mert ugye embert barátjáról...6.addig pedig kérjél szépen hogy válaszoljunk bármire "

1.nem kizárt, volt rá példa, hogy megütöttem, beverték...
na de akkor:
ne kérj. szíved joga!
2.ez itt nem fog bejönnni? miért is?
3.nem csak ebben különbözik... szerintem...
4. várom a jobb belátásra bírást! - tényleg! (megjegyzem, nekem képem már akkor volt fent, amikor ezt a fórumot azt sem tudtad, hogy létezik, ebben biztos vagyok...) - de ez más téma.. nem is érdekes.
5. miért is járatnám le? azért, mert nincs fent kép? vicces vagy. nevetek.
ez nagyon szép mondás
6. téged sem kellett kérjelek..... tehát működik kép nélkül is.
tőled én semmit nem kérdeztem - reagáltam a hozzászólásodra... ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogok. akár kép nélkül!
a királyi többes nagyon szép mondatszerkezet, de mi lenne, ha aláírásgyűjtésbe kezdenél, mert a jelek szerint, (Lx, kawa, Borsó) - akik számítanak is nekem (ez nem jelenti azt, hogy a jövőben Te nem fogsz jelenteni bármit is), ismernek is, azok reagálnak... olvasd nyugodtan az eszmecserét, amit folytatunk - szivatjuk egymást... kép nélkül!

te is ilyen reform ember vagy? ez divat most! valaki a kormányzásban kezdi, valaki pedig egy internetes fórumon...
Teejay,

Kawababe-t sose bantanam, aranyoskedves kislany. DE a Turot, na ot megcsapnam a tavalyi beszolasokert
sztédzs!
Te szerettél volna képben lenni?
Na, tipikus nők. Erőszakos vagy: idejössz, lecsapod Kawabéébet, nem biztos, hogy jó kezdet.
De mit? És kin?
EN szeretnem , en szeretnem lecsapniiiii
Azért remélem érzed, hogy ez nagyon magasan repül... Mindjárt jön valaki aki lecsapja.
Csak hogy képben legyél
Túró bácsi magas, barna hajú, viszonylag jóképű pasi, aki szeret az októberi hidegben alsógatyában ugrálva öltözni
Bojkott...
Meg embargó...
turo,

de csak neked: 06-90/....
de sirhatsz a vallamon, csak meg ne sajnaljalak.
a vegen meg teged is megetetlek
te nagyon megüthetted a fejed.. persze majd kéregetni foglak
igen ez egy nyilvános fórum ahol igy csak beszólogathatsz de ez itt igy nem fog bejönni..ebben különbözik a szokásos nyálhabzós fórumoktól. Amúgy meg ha borsóka vagy akárki ismer akkor majd ők jobb belátásra birnak ezzel kapcsolatban.. mert őket IS le fogod járatni ezzel mert ugye embert barátjáról...addig pedig kérjél szépen hogy válaszoljunk bármire
Alakulgat
ne legyl ilyen uborka! ez sehová nem vezet.
na mindegy, ezt majd személyesen - telefonon....

maradjunk a műmájer dolgoknál.
nem tudtok egy jó lelki segély számot? kipróbálnám azt is.
aki ismer tudja.
aki nem az meg azt ír amit akar

motor hogy áll?
ha szeretned, szivesen
a cimet tudod. remelem megbanja, hogy megszuletett.
nem mondhatnam, hogy a szivem csucske jelnleg. majd talan idovel nem rugom meg, h atalalkozunk