"1. te nagyon megüthetted a fejed.. persze majd kéregetni foglak
igen ez egy nyilvános fórum ahol igy csak beszólogathatsz 2. de ez itt igy nem fog bejönni.. 3 .ebben különbözik a szokásos nyálhabzós fórumoktól. Amúgy meg ha borsóka vagy akárki ismer 4. akkor majd ők jobb belátásra birnak ezzel kapcsolatban.. 5. mert őket IS le fogod járatni ezzel mert ugye embert barátjáról...6.addig pedig kérjél szépen hogy válaszoljunk bármire "
1.nem kizárt, volt rá példa, hogy megütöttem, beverték...
na de akkor:
ne kérj. szíved joga!
2.ez itt nem fog bejönnni? miért is?
3.nem csak ebben különbözik... szerintem...
4. várom a jobb belátásra bírást! - tényleg! (megjegyzem, nekem képem már akkor volt fent, amikor ezt a fórumot azt sem tudtad, hogy létezik, ebben biztos vagyok...) - de ez más téma.. nem is érdekes.
5. miért is járatnám le? azért, mert nincs fent kép? vicces vagy. nevetek.
ez nagyon szép mondás
6. téged sem kellett kérjelek..... tehát működik kép nélkül is.
tőled én semmit nem kérdeztem - reagáltam a hozzászólásodra... ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogok. akár kép nélkül!
a királyi többes nagyon szép mondatszerkezet, de mi lenne, ha aláírásgyűjtésbe kezdenél, mert a jelek szerint, (Lx, kawa, Borsó) - akik számítanak is nekem (ez nem jelenti azt, hogy a jövőben Te nem fogsz jelenteni bármit is), ismernek is, azok reagálnak... olvasd nyugodtan az eszmecserét, amit folytatunk - szivatjuk egymást... kép nélkül!
te is ilyen reform ember vagy? ez divat most! valaki a kormányzásban kezdi, valaki pedig egy internetes fórumon...
te nagyon megüthetted a fejed.. persze majd kéregetni foglak
igen ez egy nyilvános fórum ahol igy csak beszólogathatsz de ez itt igy nem fog bejönni..ebben különbözik a szokásos nyálhabzós fórumoktól. Amúgy meg ha borsóka vagy akárki ismer akkor majd ők jobb belátásra birnak ezzel kapcsolatban.. mert őket IS le fogod járatni ezzel mert ugye embert barátjáról...addig pedig kérjél szépen hogy válaszoljunk bármire
ha szeretned, szivesen
a cimet tudod. remelem megbanja, hogy megszuletett.
nem mondhatnam, hogy a szivem csucske jelnleg. majd talan idovel nem rugom meg, h atalalkozunk
csak a reformereket zavarhatja! :o))