Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Ti két motorral jöttök Z-ba?
Hello Sztédzs3!

en nagyon szapora vagyok, felolem mehet egesz nap, csak senkit ne rugjanak ki miatta
Áldomás, békesség!
amig az én motorom nincs kész addig kéretik ezt a motorozos témát hanyagolni ! Karmi ha itt idegesitesz a motorozásoddal akkor telefonálok a pasztazabálóknak h a rugóstagoddal ne is siessenek ... állitólag pedig külün expedició indult a speciális vasércért az oroszok meg azért zárták el az olajcsapot hogy fel tudják tölteni a gátlódat...
Jó van no. Csak kicsit gonoszkodni akaratam
Arra gondoltam, hogy még két olyan nap mint a tegnapi és elérjük a 40000. hozzászólást...
Szia Sztédzs!
jóó reggelt !
Mondom TARTÓS jó idő. Jövő hét végére elromlik...
Borsoka:

Látom máshol is elkezdted "reklámozni" a Műmájereket:

"ezek elkezdtek hulyeskedni, ha jol sejtem, olvastad. teljesen lokottek"

Igen mi ilyenek vagyunk
Akkor az én motorom közelebb van hozzád (a YW-ben).
Tegnap megvolt az utolsó küldetés is. Bár Las Venturasban elvileg még a kaszino kirablása hátra van (az a mazo csajt többször meg kell látogatni előtte... ). Illetve a tagekhez és side missionökhez nem nyultam (csak az autóversenyek Fierroban).
Viszont a biking skillem maximális, a driving skillem rovására...
azt akarjatok, hogy koran reggel sirvafakadjak???
a moci anyamnal - 15km, viszonylag hideg van, kod es egyebkentis....

legkozelebb talan hetvegen jutok hozza.
azert gondoljatok ram, ha elotoljatok a motorokat!
A dolog szépséghibája, hogy nagy valószínűség szerint nem lesz ma erre időm, lehetőségem, de jó rágondolni, hogy akár motorozhatnék is egy jót.
jó reggelt!
nálunk 6fok van, gondolkodóba is estem, hogy motorral indulok dolgozni, hogy meló után egyből mehessek gurulni, csak lehet hogy azügyfelek érdekesen néztek volna rám a bőrrucimban...
Teejay meddig jutottál a san andreasban?
Nem értelek

Nálunk süt a nap, délkörül 10-15 fok várható, a garázsban a vas, gondolok eggyet ráugrok, kerülök egy karikát

Mi kell még
Tartós jó idő.
Gyerunk TeeJay, osszd megt velunk a Titkod
Halljuk!
Tudok egy dolgot, ami még ennél is jobbat tenne...
Vidám társaság volt itt tegnap este.

Jót tett a frissíts nekünk.
Jó reggelt!
Viragos joregggelt
a lanyoknak ezek szerint siker egy kis eletet lehetni a fiatalemberekbe

nem faj a szemed a sok olvasastol?
Reggelt!