Igazad van, viszont mindenki dicsérte és 20 ezerért ajánlottak újat. Azért nem lenne rossz!
Holnap kiderül mi igaz a dolgoból! De egy esélyt megérdemel!
Szia Maracuya!
Az RSV-t nem próbáltam még, de egy Shark RSF Prisma-t 3 évig használtam, nagyon meg voltam vele elégedve.
Egészen addig azt hittem a Shark a tuti, míg ki nem próbáltam a Shoei-t. Sokkal komfortosabb, kisebb a szélzaja és könnyebb is. Persze más árban tudom... A feleségemnek HJC sisakja van és az nagyon hasonló a Shoei-hez, árban viszont kedvező.
Mondom ez csak az én véleményem!! Ne kapkodd el , hallgass meg más véleményt is!!
Hátha sikerül elbizonytalanodnod Amúgy meg ráérsz, hiszen most jön a "holt" szezon
árengedmények, szezonváltási leértékelések... Na, meg tavasszal ott a motorwheel.
Ott is szoktak engedmények lenni + hatalmas választék egy helyen
Bár ha megvan a zsé hozzá, akkor cép karácsonyi meglepi lesz a fa alatt magadnak , csak
addíg dud el valahova magad elől
Persze Schubert csakhát közben meg bilibe lóg a kezem Nolant szerettem volna mert azt ismerem és volt is már 2 belőle de egyszerűen sehol nem találtam már N-100 vagy 102 -t, pedig nem átlag fejem van, hanem pici Ezt a Sharkot meg most hallottam, úgyhogy ha Te is ilyen jó véleménnyel vagy róla akkor le is csapok rá holnap szerintem. Ha megvan küldök képet!
Igen, 5 év után már célszerü sisakot cserélni (elöregszik az anyaga mind a
héjszerkezetnek mind a belső borításnak), pláne ha már estél vele és "koppant"
az az a belső ütéselnyelő részek összenyomódtak!!!! Ezek ui. "egyszeri" használatra
(esésre) vannak tervezve. Szerintem az RSV jó választás. Persze, ez az én véleményem.
Tomato biztos a Schubert-tet fogja isteníteni ami szintén kíváló sisak,csak egy árkategóriával
följebb van Az enyém 3 éves és jövőre akarom lecserélni, talán valami vaskosabb
karbon bukóra (az álom természetesen egy ARAI lenne).
Nekem is Shark van, igaz csak RSF optima.
Ha jól tudom az RSV anyaga: üvegszál-kompozit anyagú héj,
kivehető/mosható béléssel
RSF "kupak" anyaga megegyezik az RSV-vel csak a design más
(+szellőzők; légterelők és áramvonalasabb= szebb )
Lelkes vasárnapi csend
Valakinek nincs véletlen tapasztalata Shark RSV sisakkal kapcsolatban?? Érdekelne minden infó, de főleg, hogy miből van mert hiába faggatom a google-t, nem mondja meg! Thx!
Én a "A Bourne-rejtély"- t választom, anno olvastam könyvben, akkor tetszett.
Cakát!
Ezzel együtt nagyon jó volt ott lenni
Anyum is mondig ezt mondja AZ ösök csak fiatalodnak
Valóban az időjárás a garázsba küldi a vasakat téli álmot aludni.
Holnap kiderül mi igaz a dolgoból! De egy esélyt megérdemel!
Az RSV-t nem próbáltam még, de egy Shark RSF Prisma-t 3 évig használtam, nagyon meg voltam vele elégedve.
Egészen addig azt hittem a Shark a tuti, míg ki nem próbáltam a Shoei-t. Sokkal komfortosabb, kisebb a szélzaja és könnyebb is. Persze más árban tudom... A feleségemnek HJC sisakja van és az nagyon hasonló a Shoei-hez, árban viszont kedvező.
Hátha sikerül elbizonytalanodnod Amúgy meg ráérsz, hiszen most jön a "holt" szezon
árengedmények, szezonváltási leértékelések... Na, meg tavasszal ott a motorwheel.
Ott is szoktak engedmények lenni + hatalmas választék egy helyen
Bár ha megvan a zsé hozzá, akkor cép karácsonyi meglepi lesz a fa alatt magadnak , csak
addíg dud el valahova magad elől
héjszerkezetnek mind a belső borításnak), pláne ha már estél vele és "koppant"
az az a belső ütéselnyelő részek összenyomódtak!!!! Ezek ui. "egyszeri" használatra
(esésre) vannak tervezve. Szerintem az RSV jó választás. Persze, ez az én véleményem.
Tomato biztos a Schubert-tet fogja isteníteni ami szintén kíváló sisak,csak egy árkategóriával
följebb van Az enyém 3 éves és jövőre akarom lecserélni, talán valami vaskosabb
karbon bukóra (az álom természetesen egy ARAI lenne).
Akksi kivéve, motor felemelve elől-hátul, letakarva
Ha jól tudom az RSV anyaga: üvegszál-kompozit anyagú héj,
kivehető/mosható béléssel
RSF "kupak" anyaga megegyezik az RSV-vel csak a design más
(+szellőzők; légterelők és áramvonalasabb= szebb )
Lelkes vasárnapi csend
Valakinek nincs véletlen tapasztalata Shark RSV sisakkal kapcsolatban?? Érdekelne minden infó, de főleg, hogy miből van mert hiába faggatom a google-t, nem mondja meg! Thx!
Így nehéz lesz Seraph!