Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karib tenger kalózai
Tényleg nincs nagy nyüzsgés.

Én a "A Bourne-rejtély"- t választom, anno olvastam könyvben, akkor tetszett.
Megint leálltatok! Megyek inkább TV-t nézni. Most kezdődik a Karib-tenger kalózai.
Cakát!
Persze, én is ezt mondom magamnak, de azért közben vakargatom a fejem

Ezzel együtt nagyon jó volt ott lenni
Karmi nem te öregedsz, hanem a gyerekek...
Anyum is mondig ezt mondja AZ ösök csak fiatalodnak
Akire tgnap este büszke voltam:
Ilyenkor irigyelem Cafkát! Elteszi a mocit és előveszi a "négykerekűt".
Én is itt vagyok.........csak nagyon lekötött a család
Jó estét, sziasztok.

Valóban az időjárás a garázsba küldi a vasakat téli álmot aludni.
Mostmár nem motorozik senki, tessék írkálni
Ha ennyiért tudsz venni, nem is kérdés.
Igazad van, viszont mindenki dicsérte és 20 ezerért ajánlottak újat. Azért nem lenne rossz!
Holnap kiderül mi igaz a dolgoból! De egy esélyt megérdemel!
Szia Maracuya!
Az RSV-t nem próbáltam még, de egy Shark RSF Prisma-t 3 évig használtam, nagyon meg voltam vele elégedve.
Egészen addig azt hittem a Shark a tuti, míg ki nem próbáltam a Shoei-t. Sokkal komfortosabb, kisebb a szélzaja és könnyebb is. Persze más árban tudom... A feleségemnek HJC sisakja van és az nagyon hasonló a Shoei-hez, árban viszont kedvező.
Mondom ez csak az én véleményem!! Ne kapkodd el , hallgass meg más véleményt is!!
Hátha sikerül elbizonytalanodnod Amúgy meg ráérsz, hiszen most jön a "holt" szezon
árengedmények, szezonváltási leértékelések... Na, meg tavasszal ott a motorwheel.
Ott is szoktak engedmények lenni + hatalmas választék egy helyen
Bár ha megvan a zsé hozzá, akkor cép karácsonyi meglepi lesz a fa alatt magadnak , csak
addíg dud el valahova magad elől
Persze Schubert csakhát közben meg bilibe lóg a kezem Nolant szerettem volna mert azt ismerem és volt is már 2 belőle de egyszerűen sehol nem találtam már N-100 vagy 102 -t, pedig nem átlag fejem van, hanem pici Ezt a Sharkot meg most hallottam, úgyhogy ha Te is ilyen jó véleménnyel vagy róla akkor le is csapok rá holnap szerintem. Ha megvan küldök képet!
Igen, 5 év után már célszerü sisakot cserélni (elöregszik az anyaga mind a
héjszerkezetnek mind a belső borításnak), pláne ha már estél vele és "koppant"
az az a belső ütéselnyelő részek összenyomódtak!!!! Ezek ui. "egyszeri" használatra
(esésre) vannak tervezve. Szerintem az RSV jó választás. Persze, ez az én véleményem.
Tomato biztos a Schubert-tet fogja isteníteni ami szintén kíváló sisak,csak egy árkategóriával
följebb van Az enyém 3 éves és jövőre akarom lecserélni, talán valami vaskosabb
karbon bukóra (az álom természetesen egy ARAI lenne).
Igen és ráadásul 5. éves és estem is benne na meg kapott is az élettől, szóval naon csereérett.
A "régi" sisakod a képen látható sárga sisak (talán Nitro?)
Tehát szerinted érdemes arra cserélnem a régit??
Na, most már tényleg itt a szezon vége.
Akksi kivéve, motor felemelve elől-hátul, letakarva
Nekem is Shark van, igaz csak RSF optima.
Ha jól tudom az RSV anyaga: üvegszál-kompozit anyagú héj,
kivehető/mosható béléssel
RSF "kupak" anyaga megegyezik az RSV-vel csak a design más
(+szellőzők; légterelők és áramvonalasabb= szebb )
Sziasztok!

Lelkes vasárnapi csend
Valakinek nincs véletlen tapasztalata Shark RSV sisakkal kapcsolatban?? Érdekelne minden infó, de főleg, hogy miből van mert hiába faggatom a google-t, nem mondja meg! Thx!
Reggelt!

Így nehéz lesz Seraph!