Nem, nem. Én úgy érzem, hogy neked kéne egy Honda Innova, ez az igazság. Szerintem a munkádban is sikeresebb lennél, és meglátod, hetente 2 új barátnőd lenne! Ezen kívül ez a motor segít a kockás has elérésében, és kiveszi a foltokat mindenhonnan, ha kell. Valamint pénzt termel. Na, erre varrjál gombot! Ugye, ugye? És mindez csak ENNYIÉRT!!! És ez még nem minden! Ha most megveszed, kapsz hozzá egy tele tank (3 liter) benzint!!!!!!! Aztaaa, wáóóóó! Na de ez még mindig nem a vége!!!!!!!!!!! Még jár hozzá egy csomag illatos zsebkendő. És mindez csak khm khm ezer forintért!!! Na HÍVJÁL MOST!
Nah, betettem az itteni apróba is: eladó az Innova. Pari, nem kell még egy motor? Vagy valaki. Na. Ha érdekel valakit, ismerőst, nagymamáját, vagy nemtom, az jelezze nyugodtan!
Olcsóért" van, minden nyomottarcú drágábban kínálja nálam... Mondjuk ezen nincs minek tönkremenni, olyan megbízható, tehát elvileg nem veszít az árából sokat.
szóval itt olvashatóak a részletek. Csak halkan jegyzem meg, hogy a veseműtétemre gyűjtök, és aki nem veszi meg a motort, azzal pontosan húsz perc múlva szakítani fog a pasija/nője/mindkettő, és élete végéig tripperes lesz. Csak mondom, nemazért.
Olcsóért" van, minden nyomottarcú drágábban kínálja nálam... Mondjuk ezen nincs minek tönkremenni, olyan megbízható, tehát elvileg nem veszít az árából sokat.
szóval itt olvashatóak a részletek. Csak halkan jegyzem meg, hogy a veseműtétemre gyűjtök, és aki nem veszi meg a motort, azzal pontosan húsz perc múlva szakítani fog a pasija/nője/mindkettő, és élete végéig tripperes lesz. Csak mondom, nemazért.
Nézem
Még nem tudom hogy tudok-e menni. MAjd jelentkezem.
NEVEZÉSI LAP!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom, az utolsó nem narancsszínű. De azt Bébnek gondoltam, ajándékba.
www.sg.hu/cikkek/49003/500_eve...
("Ön tudta, hogy egy 4 mérföld hosszú csőrendszer van a hasában" jeligére. )
Mégvalami eszembe jutott!
Ez a sokkoló logo csak viccccc ám!
talán így végre beindúl a naaaaagy logó pályázat... és végre lesz "jelünk"
(a pólóra... )