Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt emberek !
Szerintetek mennyire fognak hülyének nézni a szomszédok, ha esőben állok neki motort mosni ?
Gratulálok

Amúgy meg JÓ REGGELT!!!
Emberek!!!!!!!!!!!!
Megvettem a motorom. Mostmár újra motoros vagyok én is(végre)!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, csak egy csendes utcában mentem, de fölavattam rendszám nélkül és "védőfelszerelésben" (papucs, póló, miegymás) Eredmény egy szép nagy lyuk a bal lábamon... Ettől függetlenül jó volt!
Jócccakát!
Hallom egyben a vas!?!
Felavattad ma
Mármint motoroztál vele?
Estét!

Biztos családi életet élnek.
Estét v. éjszakát!?
Most értem haza, de nem motorozásból
Mi ez a nagy pangás?
Mindenki a holnapi Moto Gp-re készül az az pihen?
előkerültél
Stét!
Jó estét! Basszus, nem működik az otthoni internetem, miközben a lányok hódolót keresnek. Csak telefonon tudok, korlátozott körülmények közt internetezni.
én is..
jó estét MMKK
A 18. szülinapomra kaptam valakitől 18 db piros rózsát. Az összeset betűzte a postaládánkba. Aóta sem tudom, hoyg ki volt az illető.
Jah, az a csoda, hoyg senki sem vitte el, mivel egy 10 emeletes panelban lakok, és eléggé szörnyű a környék, meg azitt lakók
vagy xenon nyikhaj? Nemtudom fogadott-e el borravalót... kérdezősködtem azóta és elvileg ma érkezett... banyek ha tegnap hazajövök Akkor tudnám kiaz...
minden esetre ha elfogadott borravalót a kézbesítésért akkor nem jósolok túl nagy jövőt a kapcsolatnak..
Leo: apudnak ki kellett volna vallatni az illetőt
Az enyém tuti kérdezősködött volna Aztán ráragasztott volna valami illő becenevet, mint pl.: malacképű, vagy tepsifejű
hát igen, a sebők nem túl jó hir...
Kösssz Most kezdek félni...
ha jól emléxem vmikor 2002-3 környékén volt az USA-ban egy sorozatgyilkosság ahol az áldozatnak mindig 3 szál fehér rózsát küldtek előzőleg.. elfogtak vkit de később kiderült h az igazi szbadlábon van..még mindig ...
akkor az a kretén sebők volt a nagy szemüvegével aki időnként bezáratja magát vhova..
állítólag középmagas nagyon vékony nagyon fiatal és félénk... hát ilyet nem ismerek a félénk nemigazán rád vallana tomato De azért köszönöm