Nyihehehe ma hallgattunk hazafele baratnommel egy zenet es doltunk a rohogestol... itt a szovege, ha valakit erdekel majd valahogy elkuldom neki a szamot is :D www.zeneszoveg.hu/dalszoveg.ph...
Vááác? Nahát egész meghatódok :) Műmájerek Vácon ^^ majd gondolok rátok ha már akkor ébren leszek :] Amúgy hazaértem, jóestét Nektek, jelentem gyakoroltam az éneklést ma este a következő klubtalira ha esetleg megint lesz karaoke :D Lehet hogy kellő "bátorító" után már énis mikrofont ragadok... csak ti meg hozzatok füldugót
Én meg remélem nem
Este néztem élőben a német RTL-n Sumi a 10. helyröl startol.....ha jól láttam. Valami gond volt a kocsijával és ki se jött a második időmérőre csak 1 kört tett meg
na akkor a végeredmény
2/A Vác Rétság Bgyarmat Starján Pásztó Parád Mátraháza Gyöngyös Bp 2006.10.22. vasárnap 11.00. Lurdy ház vagy 11.20. M3 Shell
eddigi résztvevők
-Kozmax
-Tomato
-Fóka
Helo!Nekem egy aprilia sr 50-nem van és eltörik állandóan a kipuffogóm és most hogy új van rajta nem eltörik hanem a toroknál ahol csatlakozik a hengerrel szétjön mindig!!Valaki legyenszíves segítsen mert nagyon unom már
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg.ph...