Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek Activity játéka? Ha igen, hozzá már magával, hogy az anti alkoholista kupac ne unatkozzon...

Te tudod.
Szabi, elmaradt a nagy du-i motorozás : 4 után jöttem ki, nem akartam belemenni a péntek du-i hazarohanos örületbe, szóval simán hazagurultam... Viszont itthon voltam negyed óra alatt tök szabályosan (max. gyorshajtást lehetne felróni... ).
Dzsááá. Van egy 18-200-as Tamronom, most egy képstabis obit akarok venni mellé. Illetve nem most. Majd karácsonyra meglepetem magam...
Szép jó napot!!
Hazaértem
Nagyon csöndbe vagytok . Csak nem a tegnapi sebeiteket nyalogatjátok??.......vagy mást nyalogattok???
Kihagyom, bocsi...
Bocs, ez kérdés volt...
Árban hasonló, minőségben... igaz, nem nagy a teletartomány link
Kirándulni kiválóan alkalmas... Ezen felül kitűnő eszköz pénzmosásra. Meg lehet venni aztán eladni, hogy kiengeszteljük a feleségünket egyes megkérdőjelezhető kiadások esetén. („Drágám, eladtam az egyik objektívemet, onnan van rá a pénz, de most komolyan…”)
Engem ez jobban érdekel.

edigital.hu/product.php?produc...
TeeJay, már rendelhető a Tokina 10-17mm-es halszem-optikája, ára: 164.800.-

link
Én meg lassan indulok haza busszal ami nem is olyan rossz,
mivel a mi buszunk eléggé fullos Tündi nem mesélte
Na pááá...
Én mondtam, hogy nekem jó péntek szombet, te azt mondtad szombat...
Köszi, hogy szóltál
Dzsáááá. Meleg van, süt a nap, én meg motorral jöttem melózni. Én lépek 2-kor mocizni.
Szabi+én is csak az elejére megyünk, nem két napra. Nap második felére nincs terv, arra is mehetnénk, amerre Te akarsz...
2 napos túrára?! nemnem....
Petra, jössz holnap gurulni a többiekkel?
:):):)
Mi is így kezdtük...
Mini-műmájerek első klubtalija
grgr oke alkottam... akkor megprob maskepp (bar igy nemtom mennyire latszik ) Jovanna nezzetek el, nem vagyok szamtechzseni... es meg gyakorlatilag reggelvan
hozzatok vért.

Amúgy se a sötétben, se világosban nem látok, Lumnask ebben igaza van.
Gmailes cuccot nem tudunk igy megnézni.