ohm ize... szeretnek kerdezni :) Talaltam egy motort ami nekem tetszos, de irnakl a leirasaban egy "aprobb" hibat ami szerintem nem olyan apro...bar mivel en nem ertek hozza igy kernem a szakerto urak/holgyek segitseget :] www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
ja, télleg, kösz a szervezést a főszervező munkatársaknak, a mellékszervezőknek, és az eglész szervezési osztálynak, azon belül pedig főként a "bogácsi túrák" divíziónak
Hello all, nethez jutottam vegre...
Csak hazahozott a Viffer, bar 2 cella is eldurrant az akkubol (pukk, goz) Valamint elfogyasztott 1 gyujtasaramkori biztositekot.... kozmax koszi a fesszabot tomato koszonom a logisztikat bq kosz mindent :)
a Tarsasag remek volt :)
Dzsááá, majdnem megtörtek kb. egy órája...
Egy piros Skodával a vénasszony kihajtott elém, a maci táblát úgy szarta le ahogy nem szégyen.
Gödöllőn meg egy cibris srác (fekete színű) elfektette a vasat. Konkrétan nem láttam senkit a földön, de kb. negyed órával később láttam egy mentőt akcióban.
Estét az itthonmaradtaknak!
Most értem haza a "kísérőtúráról"!
Remélem TeeJay te is egyben hazaértél
Jó pancsolást nektek, ha Bogácsról beleolvastok a fórumba!
Este feltétlenül nézzétek meg a Moto GP-t!
Rossi igaz második lett a végén, de nagy volt a küzdelem
Amatőrnek mondom magam a használt motorok megítélése terén, de a négy nagy japán márkából épp a Kawától félnék legjobban, használtként megvenni.
18.10. kor én is itthon voltam
király volt a Mátra hazafelé
Örülök,hogy mindenki éppségben hazaért a túráról...kérek beszámolót:) Én ma lemostam a vasat,és elraktuk télire....:(
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
Lecsóék és én is megjöttünk.
Asszonykám még a Bp- dugóban küszködik.
Örülök, hogy eddig mindenki épségben hazaért!
Köszönöm mindenkinek aki a túra szervezésében, vezetésében részt vett, és nagyon örülök, hogy egy ilyen remek társaságban tölthettem (-ük) a hétvégét!
Képek később...
jó kis móka volt! várom a képeket!
Csak hazahozott a Viffer, bar 2 cella is eldurrant az akkubol (pukk, goz) Valamint elfogyasztott 1 gyujtasaramkori biztositekot....
kozmax koszi a fesszabot
tomato koszonom a logisztikat
bq kosz mindent :)
a Tarsasag remek volt :)
Egy piros Skodával a vénasszony kihajtott elém, a maci táblát úgy szarta le ahogy nem szégyen.
Gödöllőn meg egy cibris srác (fekete színű) elfektette a vasat. Konkrétan nem láttam senkit a földön, de kb. negyed órával később láttam egy mentőt akcióban.
Most látom ez a Japán futam
Nálam lehet, hogy van egy kis időeltolódás, mert én már nézem a GP futamot!!
Rossi jelenleg a harmadik (14.körben), de nagyon "siet"!
Csak hogy ne maradjon le senki a MotoGP-ről,aki nem ment túrázni: 2006. október 15, vasárnap
Eurosport 2006.10.15 Vasárnap (ma):
11:00 - 11:30h: Moto GP melegítő futam
11:30:00 -12:00h: Moto GP intro ÉLŐBEN
12:00:00 -13:15h: 250 kcm ÉLŐBEN
13:15:00 -15:15h: Moto GP ÉLŐBEN
15:15:00 -16:30h: 125 kcm ÉLŐBEN
Jóccakát!
Most értem haza a "kísérőtúráról"!
Remélem TeeJay te is egyben hazaértél
Jó pancsolást nektek, ha Bogácsról beleolvastok a fórumba!