Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok én tréner én is csak tanulgatok

szóval engedjek le én is a gumikból
Már elég hüvös van, igy ez elég nehéz, meg elsöre csak koricálni fogsz, bár ha foka mutatja az iveket akkor könnyebb. Kb 0.3 bart engedj le belöle, az szerintem elegendö lesz. Az elsö 3körben legyetek ovatossak, akkor szoktak lenni a nagy perecek. Jo motorozást és vigyázzatok egymásra!!!!
A lányod megy idöt mérni, akkor se harcolj a másodpercek ellen
Kozmax! Szia!

Egy szakmai kérdés: milyen guminyomást javasolsz a ringre?
gondolhatod.......mi már csak ilyenek vagyunk ......Majd ha meglesznek a verseny gumik
egymást kergettük kocsik közt...stb.
Persze mert, még nem láttek rendőr robogon sárga börruhás embert, akit egy kék sisakos kerget
Fóka!
Mivel nem lesz a Kozmax kint a pályán (meg énse ) Ezért kérlek mutasd meg a Karminak az ideális íveket
De csak ÓVATOSAN!!!!!!!!!!!
ja ja
Hali!

Én a lányommal megyek

Fóka! Ugye 8.30-at beszéltünk meg találkozásra?
én ott leszek a fiammal + egy barátom

3 verdával megyünk lesz depo transit asztal szék kaja pia
Fuck..........helyettem is eggyel
Karmi!!
Beszélj a Fókával és tuti hogy lesz hely a ringen. Bár mondtam hogy én se megyek és mehetsz helyettem.
Kozmax!
Nem semmi volt az Eperrel menni a városba egy darabon. Csak néztek minket az autósok
hukk...
Sajna 13-ig melozok, ring elött beugorhatsz guminyomást nézetni, rég jártál mifelénk!
Estét!

Most értünk haza, mindjárt átolvasom a termést.

Holnap megyek a H. ringre. Ki lesz még ott?
Estét mindenkinek!
Nem valami nagy a pezsgés, és mindenki elment mittudémén valamit csinálni.
Ilyesmim nekem is van, mikor körözünk
hoho nem jelmezbal egyebkent mar kineztem egy ruhat magamnak csak nemtudom mennyibe kerul...
vegyél fel egy "régi" ruhát és kezd el felfelé tépdesni a szoknya részénél. Vagy 5-6 helyen.
Ma összefutottam Eperrel a Kozmaxéknál. Már tervezik hogy a leaszfaltozott részen milyen pálya legyen amin télen is lehet körözni
A vasak (mint látjátok) már megvannak
Irni megn nem tudok, asszem ma estere abba is hagyom :D Szal golyabali ruhanezo korut... csajok ha tudtok valami jo boltot erre varom az otleteket
Ha addig hazaerek a golyabalnezo korutamrol meg az is lehet hogy benezek :] De ez meg a jovo zeneje
Mit csináljak ma???? Valakinek kedve egy mozihoz? Vagy bowling vagy valami?
Megint egy unatkoós péntek este lesz ...
nem nem nem klubtali......csak egy-kis összejövetel lesz nállunk. Nekem meg vannak régi italaim amiket nem szoktam itthon egyedül meginni, ezért segítséget hívok.
A klubtali ahogy a Kawanyu mondta (írta) a jövőhét Csütörtök) lesz.