Úgy vélem meglehetősen visszafogottan tárgyaltunk itt az eseményekről ( ez egy motoros fórum, az egyszerű tenyeken túl nem kommentáltuk az eseményeket), te dicsekszel a rohamfelszereléseddel, meg, hogy milyen bátran leveritek a járókelőket.
Ez a beírásod pedig (had ne minősítsem, de) jellemző.
Tök mindegy, mert a többség mást választott és mivel demokráciában élünk várni kellene még 3,5 évet..... Nekem sem tetszik, de ha a többség ezt választotta akkor befogom a pofámat. Majd a következő választáson mindenki X-elhet és tudjátok mit, akkor sem lesz jobb
Pohikám!
Nem akarok így hajnaltájt vitatkozni, de nem egymillió+ Orbán akarja. Sokkal több.
Nézd meg mondjuk az október 1.-i választás eredményeit, vagy bármelyik parlamenti választásét...
Ez az lény egy erkölcsi és morális hulla... Magyarország többet érdemel. És felejtsétek már el Orbánt végre. Több mint négy éve nem ő kormányoz. Sőt, azóta senki nem kormányoz csak "úgy tesz" (Idézet Gy.F.-től) És még a motrosokat is basztassa!
Hát monnyonmánle, oszt písz lessz !
Megint OFF voltam , de most értem haza az Írből...Sorry!
Nem vagyok egy pártfanatista, de miért adná át? Mert 1 millió ember azt akarja+Orbán és mindenbebelekötökamitmácsinál bandája? 9 millió meg nem....és szerintem Orbán sem csinálná jobban meg senki más sem. Szarban vagyunk és kész, nehéz megmosakodni de meg kell....
szöveg mint ahogy te is más is kifejtheti véleményét Szerintem.