Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

szöveg mint ahogy te is más is kifejtheti véleményét Szerintem.
NA NA NA NA!!!

Egy kicsit nem figyelek oda és máris politizáltok. Én ismerek olyan családott ahol majdnem összeverekedtek ezen. Ne jussunk el ideáig!!!

Beszéljünk inkább a motorokról, csajokról, (fiúkról), sörözésről, kólázásról.....stb.

A többit megmajd a kocsmába egy sör mellet.

Amúgy szép napos reggelt mindenkinek!!!!!
Pohi!

Nem kéne itt szítani a kedélyeket!

Úgy vélem meglehetősen visszafogottan tárgyaltunk itt az eseményekről ( ez egy motoros fórum, az egyszerű tenyeken túl nem kommentáltuk az eseményeket), te dicsekszel a rohamfelszereléseddel, meg, hogy milyen bátran leveritek a járókelőket.

Ez a beírásod pedig (had ne minősítsem, de) jellemző.
Jó reggelt!
amugy jó reggelt

tegnap az YW nél ezerrel készült a RACE pálya mikor lesz az első verseny
Reggelt!

Pohi:De csak óvatosan!!! Idén még kellene együtt motorozni!
Szóval ne a sérülés utánni jutalomra hajts!
Na húztam oszlatni
Tök mindegy, mert a többség mást választott és mivel demokráciában élünk várni kellene még 3,5 évet..... Nekem sem tetszik, de ha a többség ezt választotta akkor befogom a pofámat. Majd a következő választáson mindenki X-elhet és tudjátok mit, akkor sem lesz jobb
Pohikám!
Nem akarok így hajnaltájt vitatkozni, de nem egymillió+ Orbán akarja. Sokkal több.
Nézd meg mondjuk az október 1.-i választás eredményeit, vagy bármelyik parlamenti választásét...
Ez az lény egy erkölcsi és morális hulla... Magyarország többet érdemel. És felejtsétek már el Orbánt végre. Több mint négy éve nem ő kormányoz. Sőt, azóta senki nem kormányoz csak "úgy tesz" (Idézet Gy.F.-től)
És még a motrosokat is basztassa!
Hát monnyonmánle, oszt písz lessz !
Megint OFF voltam , de most értem haza az Írből...Sorry!
Na , mi van Májerek ? ALSZOTOK???
Nekunk a kert nagy, a szobam kevesbe... szal itt max a nappaliban mikor osok nincsenek itthon :D
Nemtudom kinél dvd-zünk de jó nagy kertje legyen vagy szobája, mert féltem a motoromat az utcán hagyni
Viszem a gruppenparty 3. 4. 5. -öt
Ez nem is rossz otlet
Különben meg pártsemleges vagyok Ha én vezetném ezt az országot akkor minden sokkal jobb lenne, szóval szavazzatok rám majd ha jelöltetem magam
Nem vagyok egy pártfanatista, de miért adná át? Mert 1 millió ember azt akarja+Orbán és mindenbebelekötökamitmácsinál bandája? 9 millió meg nem....és szerintem Orbán sem csinálná jobban meg senki más sem. Szarban vagyunk és kész, nehéz megmosakodni de meg kell....
Pohi ha Feri nem makacskodna má annyit és átadná a helyét akár vmeik "haverjának"akkor már nem lőttek volna a "motorozoegyethétvégén dolognak" Peace!
Sajna, már csak este olvastam tovább a topicot
Sziasztok, Jó estét!

Nagyszerű volt ma a Kossuth téren a motorosokkal.

Nem semmi volt több száz motorossal együtt végiggurulni a városon.
Lépek Én is..........Holnap megint ROBOGÓZOK

Jócccccakát
Lépek én is .....sziasztok
Jó sokat írogattatok! Alig győzöm olvasni!
Na majd holnap a melóhelyen behozom magam
Jóccakát!