Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok: Tegnap voltam motorozni,felmentem Visegrádra...tök jó volt,nem voltak autósok... van az egyik nagykanyarban az a "kilátó" vagy mi.... ott parkolt egy gixer,meg 2autó(lényegtelen). 2szer fel-le mentem,és megálltam én is ott...a srác megkérdezi tőlem,hogy sport légszürő van-e a motoromban,vagy mi, mert nagyon bedurrog a motor...Mondtam neki,hogy nem a gyári kipufogó van rajta,furulya nincs benne...Közölte,hogy nem tesz jót a motornak,hogy igy bedurrog...
Kérdés: Igaza volt-e vagy nem?!
Boldog Születésnapot, Kozmax!
Jóreggelt!!!

Kozmax: Boldog Szülinapot!!
Nemtom hol van, de tervben van, hogy utánajárok!

Az előadásra sor kerülhet 14-én...
Szép jó reggelt mindenkinek!
A Korny tegnap este csúful lefarolt, tuti valami némber van (No#1) a dologban.
reggelt!!

látom, annyira nem másnapos most kivételesen senki. medig tartott a móka? én már f11-kor húztam a lóbőrt, h korán tudjak kelni.

kozmax - boldog sznapot így a napján is!!

tgyene - én meghallgatnám a nótát a te előadásodban, de kizárólag nagggyon sok mézi után jobbulást az asszonnak!

vazze, hol van ez az út???? naggyon király!!
reggelt

KOZMAX BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!
Kozmax Boooodog Szulinapot
azt ez merre van???? jo vadállat

A tavaszi nyitógurulást meg szervezzük ide:
Ja! Örülj neki, hogy nem élőben gitároztam el Neked!
Namégecccer:
Jó Reggelt!!!!

Kozmax!!!!
Ez a kép ma a Tiéd:
Reggelt mindenkinek!!!!

Köszönöm a gratuláciokat!!!!

Remélem a feje sem fáj senkinek, ahogy az enyém sem ha nem kevergetem akkor nincs más nap semmi bajom
Szép jó reggelt mindenkinek

KOZMAX BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!

KAWAGIRL NEKED IS BOLDOG SZÜLINAPOT MAJD HOLNAP!!!!!!!!!!!!

Inkább felírom mert lehet hogy elfelejtem

Egy két kép

- Az új "DRÁGASZÁGOM"
- MMKK TALI.....no comment
Fejfájós jó reggelt , aki meg csak lightosra vette a figurát, azoknak meg madárcsicsergőset

Mindenki egyben van? Gyanus a csend ...

Ja, Kozmax BOLDOG SZÜLINAPOT
Jó reggelt mindenkinek!
Fejfájásmentes ébredezést a bulizós keménymagnak!
Jóestét!

Bocsi,hogy nem jelentem meg a klubtalin,de moziban voltam,és nagyon fáradt voltam,mire kijöttünk...Majd legközelebb megyek :D

Jóéjt!
"A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki." Ezzel a kis szosszenettel kivannek jo ejszakat mindnekinek :] Az almatlanoknak meg egy jo konyvet...
tomato kerunk helyzetjelentest: ki mennyire reszeg? Hazatalaltok meg?
Ugye tudod h mire gondolok. Majd holnap rakok fel egy-két képet a kabátról meg a protektorról.
Én is néztem már ezeket az egészhátas-gerinces-belebújós protektorokat(szerintem).
De én olyanra gondoltam, mint ami gyárilag van a cordura kabátokban. Épp most szedtem szét az enyém, és egy tépőzáras tokban van egy szivacsszerű itt-ott bevágott darab(protektor- gyári).
Na nekem az hiányzik a hátból. Lehet-e venni hozzá gyárit, vagy tegyek be házilag valamit?
Szia!

Szerintem menj fel a www.parilla.hu -ra és ott találsz hátprotektort. Ebből következik, hogy természetesen lehet külön venni. Olyan 10.000-ért nézem utoljára, de nem vagyok benne biztos. Eddig 2x taknyoltam egyszer bal válra majd hátra, egyszer pedig jobb válra majd hasra , eddig nem hiányoltam a gerincprotektort , de bitos jó ha van
ezek szerint mindenki reszegedik :))
estet mindenkinek