Srácok: Tegnap voltam motorozni,felmentem Visegrádra...tök jó volt,nem voltak autósok... van az egyik nagykanyarban az a "kilátó" vagy mi.... ott parkolt egy gixer,meg 2autó(lényegtelen). 2szer fel-le mentem,és megálltam én is ott...a srác megkérdezi tőlem,hogy sport légszürő van-e a motoromban,vagy mi, mert nagyon bedurrog a motor...Mondtam neki,hogy nem a gyári kipufogó van rajta,furulya nincs benne...Közölte,hogy nem tesz jót a motornak,hogy igy bedurrog...
Kérdés: Igaza volt-e vagy nem?!
"A részegség az, amikor három ember beül egy szobába, megisznak egy-egy üveg Whiskeyt, az egyikük kimegy, a másik kettő pedig megpróbálja kitalálni, hogy melyikük ment ki." Ezzel a kis szosszenettel kivannek jo ejszakat mindnekinek :] Az almatlanoknak meg egy jo konyvet...
Én is néztem már ezeket az egészhátas-gerinces-belebújós protektorokat(szerintem).
De én olyanra gondoltam, mint ami gyárilag van a cordura kabátokban. Épp most szedtem szét az enyém, és egy tépőzáras tokban van egy szivacsszerű itt-ott bevágott darab(protektor- gyári).
Na nekem az hiányzik a hátból. Lehet-e venni hozzá gyárit, vagy tegyek be házilag valamit?
Szerintem menj fel a www.parilla.hu -ra és ott találsz hátprotektort. Ebből következik, hogy természetesen lehet külön venni. Olyan 10.000-ért nézem utoljára, de nem vagyok benne biztos. Eddig 2x taknyoltam egyszer bal válra majd hátra, egyszer pedig jobb válra majd hasra , eddig nem hiányoltam a gerincprotektort , de bitos jó ha van
Kérdés: Igaza volt-e vagy nem?!