Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajjaj, kezd veszélybe kerülni az esti móka. rámborítottak egy pótos ifányi szart, amiból holnapra ki kell lapátolnom magam..
Az a NEOS nem véletlen volt olyan olcsó. Nagyon ramagy állapotba volt

Így legalább nem kellet hitelt felvennem ......és most ez a lényeg.

Szegény Kozmax ha meglátja......... valami ilyen reakciója lesz
Mi lesz a márkahűséggel
FÓKA!! FÓKA!! FÓKA!!

Du.-n hozom el az új "DRÁGASZÁGOM"
plexi eladó fézerre!!!
Halihó mindenkinek,
ma jártam a Dúzs Petinél műa. heggesztés ügyében.
Mutatott egy kiváló minőségű és igazán szép plexit FZ6n-re.
azon túl, hogy szép és jó minőségű, még a dőlésszöge is állítható.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Bátran hívjátok őt a 06209427240-es számon.
én nem is rovom fel.szeretem a gépet .nem is szabályoztatom állandóan.
csak mostanság a környezetemben sok ilyen volt .az enyém mondjuk 2001 végi,a rosszalkodók meg mind "98 körüliek voltak.lehet,hogy a japók már túrtak benne valamit.
én még csak 42000-nél vagyok.
Egy olyannal találkoztam pár éve a Holósnál. Még garis volt. Ebben van vagy 50ezer. A haverjáéban meg vagy 80. És semmi baja. Ettől eltekintve, ami ugye nem róható fel a motornak.
hi,

egy kis videoklipp :)

jo szorakozast

www.bulletinboardforum.com/wor...
Igen, a szomszédban lévő irodában.
Phuuu!
Azt hittem ez is 1-es henger lapkatartó törés miatt került megbontásra.A környezetemben már 3 ilyen eset esett meg, és kezdek félni.
Én a nagyvasnál vettem rá láncot.Volt olcsó is de azt nem ajánlotta az eladó,így D.I.D. lánc került rá.10000-et mentem már vele,de még nem kell állítani.
Jaj-jaj-jaj mit indítottam el megint.
Inkább visszavonom.
Sok a rossz Yamaha
Na erről beszéltem
teljes eluszás, majd este dumálunk
a társaság átlagéletkorát alapul véve nem feltétlenül hiteles a ti ezt még nem tudjátok, nemde??
itt egy igazi méretes fóka. na ezt közelítsd meg
Nem. A nagyon szuper, pontrávaló, igenóccsódekurvajómégis, gagyi lánc, amit kb.200 km. alatt ötször kellett állítani, elszakadt. Így olyat rántott a blokkon, hogy hátrahúzta a lánckerékcsapágy házát, ami így ovális lett. Ez lett javítva.

Mondjuk én rátekerném az igen tájékozott eladó nyakára azt a láncot, de ez már más téma.
Bocs,hogy belekérdezek.Mi volt a TL blokkal?
Csak nem első henger???
Hehhej Karmi! Otthon vagy most?
Kozmax!
Birod, vagy bemenjek?
Kész a TL blokk, mondjuk azért elmehetnék.
"Reggelt"

De jó neked, ha most van reggel.
Kukucskálj ki az ablakon és hasadra süt a hoppá, nem is süt
Reggelt mindnekinek Jo bulizast ma estere emberek csak ovatosan a mezesekkel Kulonbenis a jäger a jo... csak ti ezt meg nem tudjatok
Gondoltam kicsit följebb hozom a topicot!
tgk-ban sem jön be az olasz
Jónapot a Műmájer Hölgyeknek és Uraknak!
Mi a YW képviseletében egy kedélyes céges vacsi után érkeznénk, ami remélem nem tart sokáig...
A két héttel ezelőtti tali mély benyomást gyakorolt rám (sic! benyomást) úgyhogy nem szívesen hagynám ki a mai rendezvényt