Mi úgy csináltuk,hogy vki feldobta és utánna lőtünk rá légpuskával! Hihhhhetetlen élmény volt! De tényleg ekkor voltam 10-12 éves! Te hány éves vagy? Csak ökörködök mellre ne szívd!
Mi már legofigurákkal nyomtuk ugyanezt... de ez a babasapka jó ötlet, nagyobb a térfogata mint egy rongyzsepinek :] lumbergh nem bagatelizálom el, pusztán megfigyelek Amúgy... ki lehetne a kis manusokat próbálni motor mögé kötni és húzni... mint a sárkányeregetés csak ejtőernyős emberkékkel
Helló! A shox ketyűk elszakadtak eddig mind az ismeretségi kőrben! Én a motorcicle stuff kesztyűre esküszöm égy éve megvan,kapott essőt napot bogarat és még csak meg se kopott!
Nálunk nagy divat volt, úgyhogy feldobom a kérdést a volt osztálytársaknál, hátha lapul a padláson egy-két eltévedt partizán! Mi azóta sokat kölzötünk de hátha magvan még! Ráállok a projektre!
Éljen az új Klub!
De hol marad a névből a Májer?!??
Egyébként jól látod.
Igen költséghatékony a móka.
3 db ejtőernyős figura: 250.- Ft
1 db szőnyeg: (mittomén)17.000.- Ft
Lengedező szélben leesni a fáról, mialatt a felakadt figurákat "pecázod": Megfizethetetlen...
Asszem nekem még van otthon eredeti lengyel piacos ejtőernyős harcosom! Még a kb 10 éves fajtából! Hétvégén utánanézek, hátha én is csatlakozhatok a sereghez!
Lőjjetek föl belőle vagy ötvenet az E.ring célegyenese fölé,
biztos nagy lesz a siker. Talán még új tagokkal is bővül a
kis ejtőernyős figura szőnyegre rakó sport klub.
vazze, kornél, reggel újra kellett tanulnom beszélni. nem forgott a nyelvem. mindenféle hárombetűs rövídítésekkel tűzdelt dolgokról kellett megbeszélnem, de csak két betűig jutottam
druszám, micsoda hobbi!! komlyan kis ejtőernyős figurákat teszel a szőnyegre? beszállhatok? tök költséghatékonynak tűnik, meg vváltozatos is, mert bármikor át lehet rakni a kis figurát egy másik szőnyegre. alapítsunk "kis ejtőernyős figura szőnyegre rakó sport klubot"
Ha egyszer fellövöd a csávót, nem tudod többé abbahagyni...
Vagy célba kell ugraniuk ?
Vagy pusztán gyűjteménybe kellenek ?
Kicsit értetlenül állok a jelenség előtt....
Na húzok haza, vége a melómnak
Ha meg van, komolyan érdekelne, ha nem fűz hozzá túl sok emlék!!!!!!!!!
Éljen az új Klub!
De hol marad a névből a Májer?!??
Egyébként jól látod.
Igen költséghatékony a móka.
3 db ejtőernyős figura: 250.- Ft
1 db szőnyeg: (mittomén)17.000.- Ft
Lengedező szélben leesni a fáról, mialatt a felakadt figurákat "pecázod": Megfizethetetlen...
biztos nagy lesz a siker. Talán még új tagokkal is bővül a
kis ejtőernyős figura szőnyegre rakó sport klub.
Látjátok, hogy én mennyire jól vagyok?
Én fittebb vagyok, mint valaha
Elfelejtettem a képet feldobni a múltkor!
Íme a leg újabb hobbim:
Ha jól emlékszem már kedden is emlegettétek