Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali....... dunaharaszti és soroksár közt "mosolygó"
Mi úgy csináltuk,hogy vki feldobta és utánna lőtünk rá légpuskával! Hihhhhetetlen élmény volt! De tényleg ekkor voltam 10-12 éves! Te hány éves vagy? Csak ökörködök mellre ne szívd!
Mi már legofigurákkal nyomtuk ugyanezt... de ez a babasapka jó ötlet, nagyobb a térfogata mint egy rongyzsepinek :] lumbergh nem bagatelizálom el, pusztán megfigyelek Amúgy... ki lehetne a kis manusokat próbálni motor mögé kötni és húzni... mint a sárkányeregetés csak ejtőernyős emberkékkel
Hú, vazze, ha ez ilyen gyógyíthatatlan, akkor hozzá sem kezdek
Az elmúlt gyermekkort idéző játék....
Ez olyan, mint a motorozás.
Ha egyszer fellövöd a csávót, nem tudod többé abbahagyni...
Mi a franc ebben a jó ?????
Vagy célba kell ugraniuk ?
Vagy pusztán gyűjteménybe kellenek ?
Kicsit értetlenül állok a jelenség előtt....
Helló! A shox ketyűk elszakadtak eddig mind az ismeretségi kőrben! Én a motorcicle stuff kesztyűre esküszöm égy éve megvan,kapott essőt napot bogarat és még csak meg se kopott!
Hódít a RETRO
Na húzok haza, vége a melómnak
Nálunk nagy divat volt, úgyhogy feldobom a kérdést a volt osztálytársaknál, hátha lapul a padláson egy-két eltévedt partizán! Mi azóta sokat kölzötünk de hátha magvan még! Ráállok a projektre!
MEGVESZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Ha meg van, komolyan érdekelne, ha nem fűz hozzá túl sok emlék!!!!!!!!!

Éljen az új Klub!
De hol marad a névből a Májer?!??

Egyébként jól látod.
Igen költséghatékony a móka.
3 db ejtőernyős figura: 250.- Ft
1 db szőnyeg: (mittomén)17.000.- Ft
Lengedező szélben leesni a fáról, mialatt a felakadt figurákat "pecázod": Megfizethetetlen...
Asszem nekem még van otthon eredeti lengyel piacos ejtőernyős harcosom! Még a kb 10 éves fajtából! Hétvégén utánanézek, hátha én is csatlakozhatok a sereghez!
Lőjjetek föl belőle vagy ötvenet az E.ring célegyenese fölé,
biztos nagy lesz a siker. Talán még új tagokkal is bővül a
kis ejtőernyős figura szőnyegre rakó sport klub.
Őszibarackot kellene innotok, nem mézes pálinkát vagy mi a szöszt
Látjátok, hogy én mennyire jól vagyok?
ne bagatellizáld el az új hobbinkat. ez KIS EJTŐERNYŐS FIGURA!!! ha én mondom!
Ez nem egy babasapka?
vazze, kornél, reggel újra kellett tanulnom beszélni. nem forgott a nyelvem. mindenféle hárombetűs rövídítésekkel tűzdelt dolgokról kellett megbeszélnem, de csak két betűig jutottam
druszám, micsoda hobbi!! komlyan kis ejtőernyős figurákat teszel a szőnyegre? beszállhatok? tök költséghatékonynak tűnik, meg vváltozatos is, mert bármikor át lehet rakni a kis figurát egy másik szőnyegre. alapítsunk "kis ejtőernyős figura szőnyegre rakó sport klubot"
Mi van veled Lum?
Én fittebb vagyok, mint valaha
ez a titkos gumimaci projekt, de mivel titkos, sajnos nem árulhatok el többet itt, majors. tudod, figyelnek.. csittt...
Rolii!!!!!

Elfelejtettem a képet feldobni a múltkor!
Íme a leg újabb hobbim:
Mi ez a gumicukor project
Ha jól emlékszem már kedden is emlegettétek
Ahogy tomato mondana: azok nem mi voltunk, hanem egy masik enunk Nah...megyek haza, sietek me lekesem a buszom,es meg nem vettem gumicukrot ...