De tervezem,de nem lesz őrült! Játékpisztolyt se fog kapni! Viszont a jelenlegi anyuka jelölt szerint 16-éves kora elött motort sem! Pedig én azt szeretném,hogy a fiaim meg a lányaim is mind motorszerető kis lurkók legyenek akik csapatják majd mint a huzat! Csak semmi erőszak! De nem az én gyerekeimért kellene aggódni én felnőt fejjel nem dobálok műanyag katonákat! De ezt az árintett ne vegye magára!
Budmyke:Úgye nem tervezed hogy gyermeked születik rövid időn belül
Látom magam előtt amint a kicsi Budy egy vállról indítható rakétával szedi le Vecsés felett a
Malév gépeket
De olyan jól néz ki mikor eltalálod az emberkét és szétszakad! Csak ritkán sikerült,de el voltunk vele napokig! De ne félj akkor is kapott ha földreért! Így megfelel?
aha.
Két 7 múlva meg ilyen lesz a sztori:
Lum a kedves Műmájer srác áldogállt a Pesti éjszakábam, mire csikorgó kerekekkel meg állt előtte egy hatalmas, sötétített verda.
Két "kopasz" stílusú ökör kiugrott a kocsiból és baseball ütőkkel kezdtek lövöldözni hősünk felé.
Mi sem kellett több Kawa "rettenthetetlen" bébnek, eléugrott és villámgyors mátrix mozdulatokkal megfordította a feléjük suhanó ágyúgolyókat.
Miután visszapattantak az atomtöltetek az ÖT hapsira, azok mint a kis nyúl iszkoltak el a szégyentől kispolákká változott tragaccsal.
Kedves druszám meg tudja magát védeni, ha kell!!!
-itt jegyezném meg, hogy a "szarházi" kifejezés találó szokott lenni az ilyen lazákkal szemben.
Magam is tapasztaltam, hogy ez a szóösszetétel nagy sokkot tud okozni...
Miután beültetek a kocsiba, rá pár perccel később megjelent egy világos színű autó, 2 suttyóval. Megkérdezték, hogy várunk-e valakire, erre Lum válaszolt, és a két óvodás korú tacskó felkapta a vizet, és erőteljesebb hangnemben kezdtek társalogni Ducati felsős barátunkkal.
Lum egy oda nem illő kifejezéssel vérig sértette a két kiskorút, akik ezt becsületsértésnek vették (egyszerűen le sz@rházizta őket ).
A két kissrác pedig egyre hangosabban kiabált ki a kocsiból, majd elhúztak.... De ha kiszálltak volna, ami benne volt a játékban....
Na jó reggelt mg napot meg mit tudom én..........
Csak most tudtam gép közelébe jutni......
A képek magukért beszélnek
- Kozmax épp be....rik
- Lumbergh háreme
- A nagy pókvadász ismét lecsapot
- Kozmax szebbik arca
- Szegény Rollii egy pillanatra tette ki a lábát, már lecsaptak a lányra (persze én is )
- Az elején................
Látom magam előtt amint a kicsi Budy egy vállról indítható rakétával szedi le Vecsés felett a
Malév gépeket
a legideszant egysegekre termeszetesen lehet es kell is loni
Két 7 múlva meg ilyen lesz a sztori:
Lum a kedves Műmájer srác áldogállt a Pesti éjszakábam, mire csikorgó kerekekkel meg állt előtte egy hatalmas, sötétített verda.
Két "kopasz" stílusú ökör kiugrott a kocsiból és baseball ütőkkel kezdtek lövöldözni hősünk felé.
Mi sem kellett több Kawa "rettenthetetlen" bébnek, eléugrott és villámgyors mátrix mozdulatokkal megfordította a feléjük suhanó ágyúgolyókat.
Miután visszapattantak az atomtöltetek az ÖT hapsira, azok mint a kis nyúl iszkoltak el a szégyentől kispolákká változott tragaccsal.
Kedves druszám meg tudja magát védeni, ha kell!!!
-itt jegyezném meg, hogy a "szarházi" kifejezés találó szokott lenni az ilyen lazákkal szemben.
Magam is tapasztaltam, hogy ez a szóösszetétel nagy sokkot tud okozni...
Lum egy oda nem illő kifejezéssel vérig sértette a két kiskorút, akik ezt becsületsértésnek vették (egyszerűen le sz@rházizta őket ).
A két kissrác pedig egyre hangosabban kiabált ki a kocsiból, majd elhúztak.... De ha kiszálltak volna, ami benne volt a játékban....
Tegnap este majdnem megverette magát a pasi Én meg védjem meg, mi? Ugye Lum???
Kozmax be van tépve, mint a buszjegy!
Na, legközelebb én is megyek!
Csak most tudtam gép közelébe jutni......
A képek magukért beszélnek
- Kozmax épp be....rik
- Lumbergh háreme
- A nagy pókvadász ismét lecsapot
- Kozmax szebbik arca
- Szegény Rollii egy pillanatra tette ki a lábát, már lecsaptak a lányra (persze én is )
- Az elején................
azért köszi!!!!
Ezek szerint ez azt jelenti, hogy én lövöldözhetek 2 db puskával?!???