Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a toller lakása üres állitólag...
Nem ide tartozik,de nem tud vki vmi szállást olcsón Pécsen 3napra,holnaputántól?! Vagy nem lakik lent valaki Pécsen?!
akkor tudom ki vagy kodó rudi.te mit dekkolsz itt spionfióka ?
örülök hogy tetszett
szia karmi ! olyan szép ez a "amikor én voltam kezdő" kijelentésed.szerintem kell még vagy 10 év , 150.000 km 4-5 ronggyá tört motor h azt mondhasssuk már nem vagyunk kezdők.
Nemis kellett Rad sokat varni, tok ugyes voltal
Szal nem uszod meg a majeres turakat
Az én nevem, az én nevem: Kukorica Jáááááááááááááános!
Egyébként meg Hans-Rudolf-Günther-Oliver-Ralf-Helmut Olwig operatőr.
Szia Kavalány!

Jó volt együtt motorozni.
Az első túrámon mondta Kozmax (mikor én voltam kezdő), hogy mindenki olyan tempóban menjen, ahogy biztonságban, jól érzi magát a motoron.
Úgy gondolom, ez a motorozás lényege.
Ezt élvezni kell!
Versenyezni, időre menni ott a versenypálya.

Szóval, örülök, hogy végre mehettünk együtt a mocikkal!
te ezek közül mejik vagy cicafül ?? ui: slájderek raktáron..
Persze ez en akartam lenni (RoLi) csak loginvolva maradt...
Jellemzo, nekem mar meg sem koszoni
Nesztek!
Roooossz??? Hohh... perszema Kurvajovolt...csak fura volt utana visszaulni VFRre...sokkal kisebbnek ereztem :D
azzal egyértelmű.mindig mindenhová örömmel.jutalomból tegnap lesikáltam igy 2 hónap után ..
Mi is (remélem nem baj,ha mindenki nevében irok) Örülünk,hogy megismerhettünk!
A fuvart meg szivesen :) Remélem nem volt nagyon rossz?! Csak Őszintén!!! :):):)
Grüss Dich, liebe MT-Freunde!
Wo ist mein Frame-Slider????
Bin ich sehr nervös!
Persze.....MT01-el
lehet már menni felfelé a fellegvár irányába mással is mint harckocsival ?
Bocs, hogy belepofázok a nagyok dolgába, de holnap játszik utoljára ezen a nyáron Blöró bácsi az Orczy-kertben. Esetleg egy e-ring-Blöró-Beszkárt kizárt?
Én az elsőtkihagynám (valakinek dógozni is kell) de a másik kettő mehetne...
ha igy bővül a műmájer grupp akkor jövőre legalább 90en megyünk majd szlovákia lerohanására !
Motorztunk csak nem volt rá sok idő.
Óbuda-Szentendre-Lepence-Visegrád-fől-le-fől-le (már aki)-Lepence-Szentendre-Haza
Motoroztunk, csak mindig engem kellett megvárni...
És elég sok percbe telt, mire én is befutotam
ti egyáltalán motoroztatok is vagy mint az igazi csopperesek csak szájtépés volt hogy ki hogyan nyomná le rossit ha éppen lepence felől jönne + sok fénykép ?
Orultem mindenkinek, jol ereztem magam, gondoltam regisztralok enis :] Szoval ittvagyok... a kepekre meg no comment :] Maci: koszi a fuvart
Ja azért ment ilyen "jól" Lepencén, mert rajtam volt a bűvös MT01-s poló