kicsi a világ kedves kolega!én meg újvárosban lakom hétközben!ne haragudj, de én egy olyan szürke befordult várrossal nemnagyon találkoztam még...bár sok barátom,haverom,ismerősöm van ott, de elég egy lapos vidék...pláne nyáron nagy a pangás...
5 évig Fehérváron éltem, de az túlzás, hogy "bandáztam".
Néha eljárogattam pár Junior Team-es fellépésre, azt ennyi.
Az hosszú, hogy miért költöztem fel Pestre, de lehet, hogy megint Fehérvár lesz a vége.
Nyugi Emese:)mára havazást írnak az időjósok itt mégis süt a napocska és én mindjárt lemosom a kis bicajom szombat,vasárnapra meg tökmindegy mit írnak ne higgy nekik mert jó idő lesz és motorozhat mindenki akinek kedve támad! bízz bennem!ha nem így lesz elfenekelhecc
Ahhoz faltörő kos kéne
A motorom lány teee...ezért még jó, h szeretem a lányokat..., de persze akinek már rögtön "azon" jár az esze
Laci ezt csak neked :" egy Kawás még nem csinál nyarat"
Sajnos nem olyan bíztató az előrejelzés vasárnapra időjárás tekintetében, de ugye nem kell készpénznek venni...
Talán, ha mind naptáncot járunk, összehozzuk a jó időt
azááám hát igen!sajnos az a kereszteződés már sok áldozatot követelt!és még ennek ellenére sem akarnak változtatást csinálni!pedig egy körforgalom simán elférne ott!
szóval akkor te fehérváron "bandáztál" és mi vett rá arra h pestre vándorolj?
Még szép A cicalány megmutatta a testét szombaton Budapestnek...( a hidaknak, a belvárosnak és a rakpartnak :) Vasárnap pedig a Budaörsről induló szezonnyitón voltunk , de leléptünk még időben...
5 évig Fehérváron éltem, de az túlzás, hogy "bandáztam".
Néha eljárogattam pár Junior Team-es fellépésre, azt ennyi.
Az hosszú, hogy miért költöztem fel Pestre, de lehet, hogy megint Fehérvár lesz a vége.
Bocsi...kihagyhatatlan volt
Az egyetlen falu, ahol nem kapja fel senki a fejét egy 110-zel driftelő ladára/90-nel hasító L60-as IFÁ-ra
Már vagy 15 éve, hogy ott piáztunk egy hétvégét, jajj mekkora egy hely az...
wáháhá
Amúgy meg ha már nagymacska, akkor oroszlán...
A motorom lány teee...ezért még jó, h szeretem a lányokat..., de persze akinek már rögtön "azon" jár az esze
Laci ezt csak neked :" egy Kawás még nem csinál nyarat"
Talán, ha mind naptáncot járunk, összehozzuk a jó időt
úrhida sucks
szóval akkor te fehérváron "bandáztál" és mi vett rá arra h pestre vándorolj?
És ha igen?
Elegem van a rokkákból
Látom Úrhida ... régebben sokat jártam oda. Nagyon szép hely, de az a négyes kereszteződés a falu előtt.