de meg ám!még múlthéten szombaton...reggel hamar felmentem a kiállításra, gyorsan vettem egy rucit aztán hazateleportáltam és már roffentettem is a vasparipát!és kb 6-7 között estem haza amikor már annyira hideg volt h majd letörtek az újjaim de már az sem érdekellt aztán hívtak engem még tihanyba is de szerintem jobban tettem h lemondtam...te voltál?
Húha...akkor lehet baj van az msnemmel, mert az ominózus " kawavesztéses" esetem óta nem láttam, h írtál volna
Meg volt már az első gurulás az ördöggel?
Igen még élek kedves Sondra!nemtudom h láttad-e de már párszor írtam az msnedre és nem reagálltál sömmit!inkább nekem kéne feltennem a kérdést h: Élsz még?
Hát ez már meg sem lep Benézek a motorozó nők topicba és kié az utolsó hsz.
Olvasod az igét kedves Gábor?
Csajok...vasárnapra 10 fokot mondanak! De azért még reménykedek...sőt még imádkozni is fogok
ez a kpm udvara volt régen
a közútkezelők vannak a telep elején
nagy sárga ház,közvetlen a temetkezés alatt
a nefelejcs utca végén lévő gyógyszertár felett eggyel
Én nem megyek. Itthon leszek még. Hétfőn megyek vissza dokihoz. Az ultrahang kimutatta, hogy még nem múlott el a gyulladás, meg a labor eredmény sem a legjobb. 1 hónap múlva megint ultrahang.
Vigyáznom kell magamra, úgyhogy nem tudom mikor lesz motorkázás.
Meg volt már az első gurulás az ördöggel?
Egyre jobban húz vissza a szívem, amikor Fehérvárra érek, még mindig elönt a nyugi, mintha hazaérnék.
Mi a helyzet Donauneustadt-ban?
Látom tetszett...
Olvasod az igét kedves Gábor?
Csajok...vasárnapra 10 fokot mondanak! De azért még reménykedek...sőt még imádkozni is fogok
a közútkezelők vannak a telep elején
nagy sárga ház,közvetlen a temetkezés alatt
a nefelejcs utca végén lévő gyógyszertár felett eggyel
A Berényit vágom, de nem emlékszem ilyen műhelyre ott.
Vigyáznom kell magamra, úgyhogy nem tudom mikor lesz motorkázás.
Remélem hétvégén jóidő lesz és tudtok menni mocival az angyalos talira! Szorítok Nektek!
senki?
Köszönöm!
rossz volt,hogy ott volt......