uh szegényke
remélem mihamarabb felépülsz és mehetsz bergezni
igen voltam, nekem tetszett, kár, hogy bmw, triumph , kawa nem volt, de a többi márkánál felültem mindegyik motorra ami tetszik , később rakok fel képeket szerintem. Amugy Tökig motorral mentem onnan buszoztunk be 2 barátommal, ugyhogy tegnap kimotorpztam magam rendesen a 484km volt öszesen az esti eltévedésemmel együtt , ami már hulla fáradtan, alva motorozva történt 3:30 kor keltem reggel a nap végére lefáradtam , már homályosan láttam a táblákat igy mentem ösze vissza, de azért hazataláltam cikcakkban jó kis nap volt, jövöre is megyek motorral
Vesegyulladásom van. Ezt még el is bírnám viselni, de szinte egész nap lázas vagyok. Na, ettől bizony már hisztis leszek. Holnap lépek házi dokihoz, ő majd megmondja az okosat.
Felviszem itthonról a cross cuccost Pestre, úgyhogy ha még él az ajálatod a "patkánnyal" kapcsolatban, akkor valamikor összehozhatunk egy motozos, macskás napot! Persze előbb gyógyuljon meg teljesen a vesém.
Hátöööö...ahogy a ködös, messzi múltból felsejlik Foxy meg Andi bikinifelsőben...nem annyira az ártatlanság az első gondolat ami átvillan az agyamon...
remélem mihamarabb felépülsz és mehetsz bergezni
igen voltam, nekem tetszett, kár, hogy bmw, triumph , kawa nem volt, de a többi márkánál felültem mindegyik motorra ami tetszik , később rakok fel képeket szerintem. Amugy Tökig motorral mentem onnan buszoztunk be 2 barátommal, ugyhogy tegnap kimotorpztam magam rendesen a 484km volt öszesen az esti eltévedésemmel együtt , ami már hulla fáradtan, alva motorozva történt 3:30 kor keltem reggel a nap végére lefáradtam , már homályosan láttam a táblákat igy mentem ösze vissza, de azért hazataláltam cikcakkban jó kis nap volt, jövöre is megyek motorral