Jelentem Kitty meérkezett!
Fülöp Gábor, gratula Neked a polóért ház ez valami kanfasztikusan jól néz ki, nagyon cool már alig várom, hogy holnap felvehessem melóba, lesz nagy mosolygás örök hála érte
Igen, sajnálkozva láttam én is és ma reggel már a rádió is bemondta...
Még hogy a H-ring alkalmas lenne a moto gp megrendezésére, na ne nevettessenek...
Hát ha szabad, akkor én mennék, de hivatalosan nem volt még közölve a dolog. Összeraktuk ma Jennyt. Kapott egyik villaszár új szimeringet meg olajat és mentem is vele egy gyors karikát. Keményebb lett és úgy érzem, jobban is fordul ettől. Szóval már hiányzik egy nagyobb gurulás. Jah és megcsináltattam a ford.szám mérő spirált is. Most már csak a termosztátom létének kéne utána járni kicsit és tényleg szabad a pálya.
Fülöp Gábor, gratula Neked a polóért ház ez valami kanfasztikusan jól néz ki, nagyon cool már alig várom, hogy holnap felvehessem melóba, lesz nagy mosolygás örök hála érte
meg jóidőt?na jó,ennyit már nem merek kérni
Még hogy a H-ring alkalmas lenne a moto gp megrendezésére, na ne nevettessenek...
Nem lesz megépítve a Bring idén sajna....tök durva...
Bárki jöhet,akinek csak van kedve és ideje...Csak még nem tudjuk,szombat vagy vasárnap legyen
szépek azok a kutyák a vízben.
Ördögök jönnek Mana?