Húúú, nekem mozgalmas volt a 7vége Sikerült motorkával menni a kiállításra, a téli álomból felébresztve a lovakat hát nekem fülig ért a szám, olyan jó volt már így a hosszú kihagyás után menni vagy 100km-t
Pedig hidd el, szurkolunk ennek a gyereknek, hogy lábra kerüljön a gép: még a hülye arany láncát is 'privát futár' (értsd: 61laci ) kézbesítette tőlem, hogy hamarabb odaérjen !
B@szki, megütlek. Vigyázzá má magadra. Hát hogy fogunk így beborozni? :D
Sajnálom, hogy ez történt. Ezért mondom én mindenkinek, hogy nem szabad húzni, halasztani, inkább mondja az orvos, hogy nincs bajod, minthogy utána egy ilyen legyen. :(
1, Vagy 5 éve fantasztikusan beboroztam (többek közt Veled Sirokon, életem legjobb Mobil koncertjén... )
2, Ennek az eseménynek semmi köze a műtéthez, csak amikor előkerül a neved (vagy Kecsőé, bajai Robié stb ) mindig ez a k...va jó buli ugrik be elsőre
Szóval a betegség: sikerült anno téli motorozás alkalmával egy vesegyulladást összekapnom. Hasonló tünetek, mint most Foxynál, azzal a difivel hogy én nem tettem le a lantot miatta, dolgoztam végig, lázcsillapítóval.
Eltelt azóta jó pár ( kb. 8-9 ) év és a gyulladásból előbb vékony hártya, majd heg, és most végső stádiumban komoly heges felület lett - ami megakadályozza a vese minőségbeli működését.
( értsd: fizikai, vízháztartással kapcsolatos tünet nincs rajtam, de a méreganyag szint már 1300 %-a a megengedett maximumnak... )
Most kétnaponta 5 órás kezelések, két műtét, + egy fix hely a transzplantációs listán.
Hát itt tartok, de már nyakamban a "leszarom" tábla : ma is mentünk 240 km-t, bár nem volt éppen ideális az időjárás
csajok?