Mikor még Szidol kicsi volt, egyik éjjal arra ébredtem hogy a talpamat ami kilógott a paplan alól, véginyalta a smirglis nyelvével...sose gondoltam volna hogy hanyattfekvésből 20 centi magasra fel tudok ugrani pedig akkor sikerült...
kiskoromban nekem is volt macsekom meg ikertesómnak is az enyém kan volt az sokat csavargott, amikor meg otthon volt ölbe cipeltem egész nap a kis szőrmókot tesómé nőstény volt , az a macska nagyon okos volt, és ragszkodó olyan volt mint egy kutya akárhova mentünk követett minket , aranyos volt a kis dög jött utánunk mint egy kutya és ha bementünk valahova megvárt minket a kapuban
Ha minden nap nem is, azért hetente próbálkozik anyu fésülni őket, de úgy küzdenek ellene mintha legalábbis a bőrüket akarnánk lenyúzni...utána még meg is vannak sértődve
Amúgy a hízelgést azt csípném én is, de olyan borzasztóan hullik a bundájuk, már mindegyik macskának el kellett volna fogyni annyi szőr esik ki belőlük naponta
Hozzám ritkán jönnek, inkább az ágy alá bújnak be meg ilyenek...mondjuk mikor szülők elutaztak 1-2 hétre akkor a végefelé már rámfanyalodtak azért
Szidol meg azért jött reggel mert anyu akkor engedte föl mikor elment dolgozni és éhes volt
Kis rongy....
Szép cica!
Az enyém egy kis rongy!
csak poén kodok
GD
Szidol meg azért jött reggel mert anyu akkor engedte föl mikor elment dolgozni és éhes volt
Olyan kis cukor mind a kettő!
Minden cica egy kis kéjenc!