jaj olyan vagy most miért szidod a chevyket tavaj opel szervizbe voltam gyakszin ahol chevyket is árultak 5-10 ezer kilóméter után jött vissza pár mert kicsit belevertek a szelepek a dugattyúba , meg a tesztautók felénél előfordult, hogy időnként 1 -2 henger elfelejt működni de mennek vele egy kört és megint mennek, de legközelebb megint gondolnak eggyet és megint nem.....
szerintem ennek a topiknak annyi értelme van, hogy az már művészi.. ..nem hiszem, hogy szét tudnátok offolni..
..ha meg az agyamra mész, legfeljebb kezelésbe veszlek..
Fél Nógrád megye, a felétek közelebb eső fele. Márciusban már biztosan a paripán közlekedem, de addig is marad a Chevi Lacetti 1.6, fogyasztás 10 liter, bátran ajánlom minden benzingyárosnak , bár cserébe nem megy
Rendőrautó nénózik,
suhan át az éjjen,
Jézuskát üldözik,
gyorshajtásért éppen!
De Jézuska szánjaját,
spéci motor hajtja,
hogyérhetné utól,
egy lomha rendőr Astra!
Így hát az ajándékok,
ismét a fa alatt lesznek,
így kívánok én is,
Szép Karácsonyt nektek!
Zseby........Igen igen valahogy én is így képzelném el.....
Bár mondjuk én ezt így tudom:
- Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
Az a jó, hogy van választék, és mindenki megtalálhatja magának, hogy milyen módon pályázik, csajokkal, pasikkal, vegyesen . Csak pályanapokon, vagy beáll a versenyekre, vagy csak kipróbálja egyszer-egyszer, még jó, hogy van ennyi lehetőség és egyre több pálya is lesz. Ezt mindenkinek magának kell éreznie, ebben a kérdésben csak magára, a megérzéseire hallgathat, talán ez a legbiztosabb módszer.
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!
..ha meg az agyamra mész, legfeljebb kezelésbe veszlek..
Rendőrautó nénózik,
suhan át az éjjen,
Jézuskát üldözik,
gyorshajtásért éppen!
De Jézuska szánjaját,
spéci motor hajtja,
hogyérhetné utól,
egy lomha rendőr Astra!
Így hát az ajándékok,
ismét a fa alatt lesznek,
így kívánok én is,
Szép Karácsonyt nektek!
..megyek magamtól, ha kell, ha nem..
,vagyis
Vannak gyönyörű dolgok,nem?
Bár mondjuk én ezt így tudom:
- Minden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
Janovics József - Kunszentmiklós
rssel kapcsolatos téma