jajh,ne mondj ilyet mert következő Löföpö korizásunk alkalmával kedves topik/elme/betegtársaim ellenőrzni fogják hogy puncim van-é-e csaje.há more.ez kell csinyányie?nem tom /jerry/ mi lesz evvel az esernyőtarással,mert lehet hogy ki fogunk fulladni a büfémarathon-on miután az aranycsapat lelkes vezírhím tagjai összevissza puszizkodtak engem .de nem baj majd fákiláki skótszoknyacsináló és konyhatündér barátom no meg Predator üzifalgyilkos testvérem bevédi a seggem mertkülönben nem lesz ringfánk többésose Pred!merugyehogy ugye?
Crazy!
Ne viccelj, ez a tpoic nélküled semmit nem ér
És mi nem verünk meg senkit, az másnak a stílusa
Esernyőtartást meg nagyon is komolyan vesszük:)))))
Szóval ne tessék lelépni.........
ez most hogy jön ide? ..egyébként régebben voltak fent képek, akit érdekelt, az megnézte... ..aki meg most akar "meglesni", az úgyis megtalálja a módját..
Esernyőtartogatási eligérkezés nélkülem lehetetlen ,ugyanis én hozom az esernyket.Van rózsaszín meg kík.oszt aki itt veszekszik a köridőkön meg a többi "férfias"dolgon az alsógatyában ,beindító cicis lányok körében fog vigyázban állni az esernyővel.-a második körig. na megyek innen én is mielőtt kisdelfinék pofánvágnak az illetéktelen BEHATOLÁSom miatt
Nem is tudtam! Hát akkor így utólag BOLDOG SZÜLINAPOT Zseby baba!
vagy nem ?
A képeid közt megtaláltam imádott kék R6-omat
Ne viccelj, ez a tpoic nélküled semmit nem ér
És mi nem verünk meg senkit, az másnak a stílusa
Esernyőtartást meg nagyon is komolyan vesszük:)))))
Szóval ne tessék lelépni.........
Méghogy alacsony a jóságszint ...:-) Nem inkább a rosszaságszint magas?
ÉS még mindig a Motorozó NŐK topikban vagyunk!