Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap motoroztam egy picit, de nagyon hideg volt. Bár a szél jobban zavart. Jöhetne már a tavasz. Vagy egy quad és akkor télen sem unatkoznék. Na majd egyszer......
Fehérvárra költözött a bátyám,sokszor megfordulok ott...Én idén már nem motorozok,majd a tavasszal megyek.
Mit szenyózol?
Igyekszem...
T.bánya környékén nincsenek szimpi motorosok? Gyere Fehérvárra.
...vagy az agyad...
Ez az:a férfi büszkeség!Azért elvagyok egyedül.Jövőre viszont nem hagyom magam!Találtam olyan igazi jó barátot,aki bármikor jön velem.Csak rossz a mocija.Igazából mindig csak fiúkkal motoroztam.
Szerintem is nagyrészt jófej emberkék írogatnak ide, topiktól függetlenül... Van pár kretén, de azokat figyelmen kívül kell hagyni, vagy elküldeni a rákba és annyi... (Egy-kettőt kifejezetten meg is lehet szeretni... név nélkül )
Viszont abban igaza van Tarkának, hogy ha a sokszor irónikus, cinikus poénokat nem veszi az ember, vagy egy-két illető stílusát nem tudja elfogadni és felvenni a kesztyűt (mert csak akkor poén igazán), akkor nincs más, mint tipli...
Rossz a billenytűm... bocs.... Kihagynak a gombok, meg a betük...
Ne fogllkozz a pasikkal. Leht, h nem mernek veled együt gurulni, mert jobban mész náluk.
Képzeld el, ha a motoroddal lenyomod őket, az önbecsülésük egenlő lesz a 0-val
Zsbeynek, meg Polonak, meg a többieknek van igaza: ne foglalkozz a rosszindulatú beszólásokkal a motord irányába.
Nekem nagyon hiányzik a csapat
Magányos farkas.... Én jobban szeretek társasággal motorozni, mégha alkalmazkodni is kell néha.
Nem is,nem ér annyit az egész.
Tavaly aug.óta egyedül járok motorozni.Attól a naptól hogy megvettem a mocit.
Akkor ne foglalkozz velük. Néha megy az adok-kapok mindenhol.
Ez mekkora hülyeség! Mindenkinek olyan mocija van, amilyet akar vagy amilyet meg tud venni... a többi lényegtelen. A komplexusos pasikkal meg ne foglalkozz!
Van aki poénkodik,értem is.Meg tetszik.De vannak nagyon köcsögök is....
Pedig ugyanakkora.....asszem....
Szerintem jó fejek,csak itt mindenki olyan kis vicces...meg kell szokni,vagy tipli.
Szia Zseby!
A haya-fórumon is viccet csinálnak az egészből,holott a srácoknak fogalmuk sincs hogy milyen lehet ha azt mondják a pofámba hogy nem jönnek velem motorozni mert nehogy már egy lánynak nagyobb mocija legyen mint nekik...
Sziasztok!
Jó éjt neked is....

meg jó reggelt.
Nézzük,kinek kell még köszönnöm....
Hallóóó!
Hello.