ó, ezt elhiszem Én a macskákat imádom. Új hobbym, hogy a céges macskákat etetem, meg miegymás. Fifikás macskák, olyan akciókat kiviteleznek itt az udvarban, hogy cak lesünk.
Emberek Tengerimalacom nekem is volt. Daganat nőtt nőtt a fenekén,és nem lehetett megműttetni, asszem 5 évet élt. A macskámat meg az egyik ismerősöm passzolta le, mert utazott vidékre. Na, azóta sem jött vissza..
Sokszor majd megszakad a szivem.Akkora szemét emberek vannak.A tengerimalacom is úgy lett,hogy behozta egy faszi mert neki már nem kell,csináljak vele valamit mert agyoncsapja.Meg azt mondta hogy öreg a malac és ne otthon pusztuljon el nála.Azóta 2 évet élt nálunk,és a világ legédesebb malackája!
Én ezt a melót nem tudnám csinálni. Februárban beteg lett a macskám, aztán bekómált egy antibiotikumos szuritól, majdnem megdöglött szerencsétlen. Keresztűl vágtattam vele alakótelepen. Hát, kivoltam...
A döntés nekem is nehezen ment,aztán elég volt egyszer ráérezni.....az esésünk óta még vannak bennem emlékek,de már újra a régi vagyok.2 hete mertem megint szerpentinre menni,de megérte!Nagyon élveztem.
Én a sportmotorokat imádom, és ha van rá lehetőség, csak felülök rájuk Kipróbálni meg nem tudom őket, mert alacsony vagyok A lábam a levegőben valahol....
Nem,csak mellette vagyok.Műtök,oltok,labor,stb.Azzal a reklámmal szoktak szadizni mert van egy srác,aki mindig akkor jön csak ha én is ott vagyok,és hogy miért nem hivom a lakásavatóra,meg ilyenek
Én nem szivesen adom ki a kezemből,csak akiben nagyon bizom,annak.Én nem szeretném kipróbálni más mociját se.Ilyen vagyok,félek hogy összetöröm neki bármi végett.
Én is odaadtam a hayát a tesómnak 3 napra,de aludni nem tudtam,annyira féltettem.Fudcsa volt neki a Marauder után.Az enyémet amúgy kicsit megzúzta a férjem.A bal fele festésre vár.
ÉS mit csinálsz ott? Állatorvos lennél?
Azért alakulgatok, büszke is vagyok magamra
Milyen munkát találtál magadnak?