Azt hitték hogy rákos vagyok.Ez volt júniusban.Aztán most lett vége az egész tortúrának.Petefészek-cisztával kétszer műtöttek ezalatt,de az lett a vége hogy az egyiket kivették,
A kutyát anyunak vettem,szülinapjára, el is kényeztette a kis dögöt A macskáim nagyobbak nála, aztán folyton megy a kergetőzés a lakásban Jól megvannak egymással, pl a fekete-fehér macskámmal (béluci) egymás mellett alszanak, meg minden.
Hiányzott ám a munka.Amig fájt mindenem,addig nem.Csak az volt a legrosszabb hogy nem tudtam motorra ülni se.Néha még az éjjeli ügyeletet is bevállalom csak félek a sötétben.És Te mivel foglalkozol?
Amikor a motoromra gyűjtöttem, akkor dolgoztam 2 behajtócégnél. 8-14-ig az egyiknél, aztán 16-21:00 között a másiknál. 2 hónapig bírtam. Aztán motor meglett, a másodállást otthagytam. Persze nem volt pasim, szóval senki sem hisztizett a fülembe..
Reggel 5 és 9 között kórház.Onnan 5 perc aszerviz,ahol 4-ig vagyok,majd onnan megint a kórház este 8-ig.A férjem Franciaországban dolgozik,és nagyon hiányzik.Igy próbálom lekötni magam.Van mikor 9-től 9-ig vagyok.A gyerekre se jut sok idő,de ha tehetem viszem magammal dolgozni,vagy anya behozza hozzám.
Dusssssz majd akarok tőled valamit