Korábban már írtam, hogy elromlott a motorom aki kiváncsi mi lehetet a baja anak elmondom.
A gyújtáskapcsolómhoz hozzányult az előző tulaj és bekente valami zsíral, ami zárletot okozott és így lemerült az aksim.
De mostmár jó a motorom és tudok motorozni bi-bi-bi
most hívott telefonon zoohayabusa, hogy spanyolban kicsúszott az autópályán és nagyon csúnyán összetörte magát. korházban van a lába miatt.
s.o.s segítség kellene, hogy a megmaradt motort haza kellene juttatni spanyol országból.
saját lábán nem jön mert váz törött és nincs eleje sem minden megoldás érdekli normál határokon belül. ha tudtok segíteni tegyétek meg érte.
a motor spanyol ország , la hoya-ban található.
most tolmácsolom, amit írt, hogy olyan érdekelné aki arra jár és fel venné. ( kamionos, stb)
köszönöm és ő is örök hálás lenne!
magyarországi száma 13.-tól: 06-70-532-21-89
kinti száma: +353851406755
Tényleg cidri volt, némi esővel "feldobva"... Azért remélem lesz még jó idő. Ha már 2x voltál, akkor a "szoktam" kifejezés helyénvaló... Nagyon szép a moci a képen, gondolom az a Tied!
Én időhiány miatt főleg napi közlekedésre használom a mocit, Budapesten. Már amíg az idő engedi...
Szia!
Nem hiszem, hogy gond lenne, de azért igazad van, jobb nem tudni... Most már lassan megkapod a jogsit, és akkor már nincs gond.
Én csak akkor nem ülök rá, ha szakad az eső, vagy ha már nagyon hideg lesz. Melyik környéken motorozol?
Sziasztok, hello Gábor! Nyomulok azért a "lepedőkkel" a rossz idő ellenére is, helyi közegbe eddig még nem futottam bele sehol, így nemtom, hogy mi lenne a reakció..... De annyira nem is akarom tudni...
Örülök, hogy sikerült, és újra tudod használni!
Szép időt, és jó motorozást Neked!