Nekem hasonló gonddal be volt égve a 3. hengerben a kipufogószelep....az viszont szerelős mutatvány. Indítómotor tekert de be se húzott... világított ott minden mint a karácsonyfán de meg se nyekkent.
Köszi K.István, de az az igazság egy fél éve van nálam a moci és nem volt még semmi baja( sajna nincs szerszámom).2005-ös a gép kevés kilóméter.
Az öninditóra nem is reagál az ülés alatt berreget,de már aszt sem csinálja, a kijelző villog.
Mielött zsebpénzedet a szerelőknek adományoznád , érdemes feltankolnod a gépet és egy próbát tenni. Ha ugyanis rángatva állt meg és nem mint a szög, akkor inkább az üzemanyag rendszerben van a dugulás. Talán egy kis "lekvár" a csapban, vagy karburátorban. És esetleg még a elkoszosodott légszűrre hajaz a probléma. Mondanám ha nem állt volna meg minden henger , de nem tom mennyi van ebben a "boszorkány seprűben" akkor még azt is kizárhatnánk, karbi , vagy benzincsap.
Bár nem tom mennyire szoktad babrálni motort...
nem degradálásképp, de én is jártam úgy, hogy véletlenül indítás
előtt bekapcsoltam egy véletlen mozdulattal a vészleállítót, úgy hogy nem vettem észre. pánik, minden, aztán egy haver odajött és RUN-ra kapcsolta
Így pont a lányokat űzzük el innen, pedig itt mi csak "vendégek" vagyunk... nem mondják, de így van. Addig ok, hogy hozzászólunk valamihez, de.... Már szerintem....
még el is megy a gépért...
Az öninditóra nem is reagál az ülés alatt berreget,de már aszt sem csinálja, a kijelző villog.
karbi eldugult? benzincsap OFF? indító teker?
Mielött zsebpénzedet a szerelőknek adományoznád , érdemes feltankolnod a gépet és egy próbát tenni. Ha ugyanis rángatva állt meg és nem mint a szög, akkor inkább az üzemanyag rendszerben van a dugulás. Talán egy kis "lekvár" a csapban, vagy karburátorban. És esetleg még a elkoszosodott légszűrre hajaz a probléma. Mondanám ha nem állt volna meg minden henger , de nem tom mennyi van ebben a "boszorkány seprűben" akkor még azt is kizárhatnánk, karbi , vagy benzincsap.
Bár nem tom mennyire szoktad babrálni motort...
Üdv.
István
előtt bekapcsoltam egy véletlen mozdulattal a vészleállítót, úgy hogy nem vettem észre. pánik, minden, aztán egy haver odajött és RUN-ra kapcsolta
Félig van a tank.
A világitás is rendben van.
Mentem vele vagy 80-al és elkezdett rángatni és leált azóta nem indul.
Benzin, akksi rendben?
Megállt a mocim.
Tud valaki Budapesten egy jó Honda szervizt?
Rémálmaim voltak...