Szia, jó éjszakát! ha jól tudom betudod tenni csak a pályát az alap játékba is, azzal, hogy felülírod azt hiszem a France pályát. és az alap játékban található v2-s motor is ami gyengébb
De a fejemet nem teszem rá!
Remélem tudtam segíteni
valaki olyannak a segítsége kellene aki játszott a gp500-al a hungaroringi pályán....
végül is be tudom hozni, ugye az imolai helyére, csak a 09es motogp moddal, ami azért baj, mert egy "emberibb" motorral szeretném begyakorolni nem pedig a 200 akárhány lovas motogp szörnyekkel....
próbáltam a gsxr klub kupás moddal, de abba nem tudtam berakni, mert nincs imolai pálya és csak azzal fogadja el, illetve a brit sbk05-ös modot is próbáltam, de abban meg csak angol pályák vannak.
nem lehetne csak motort berakni?
Üdv ismét!
Nektek mi a pályacsúcsotok a demo pályán, a demo mocival?
Nekem 51.477 a full alap beállításokkal!
Ha beállítom ahogy tudom, akkor tudok vele menni 49.736-ot!
De az már szerintem nagyon a vége!:D:D:D
Vagy lehet hogy csak Én vagyok balfasz!
Lécci a valós adatokat adjátok meg, nem vagyok kiváncsi a fals számokra!Nem érdekel ilyen esélytelen számok, mint (pl.: 39.552) azt úgy sem hiszem el!:D:D:D
Köszi az infót még egyszer!
Sziasztok!
Köszi szépen!
A MotoGP 3 URT-vel régebben sokat játszottam ilyen téli időszakokban!
De nem nagyképüségből írom, de aláztam a legnehezebb szinten is a makikat!
Most ez a game megtetszett, mert elég nehéz az irányítása is, és élvezhető a fizika is benne!
Tetszik!
Továbbra is aki tud több pályát, vagy mocit, vagy akár mind a kettőt küldeni hozzá, azt nagyon szépen megköszönném!
További szép időtöltést!
Szevasztok!
Én tudok egy fasza játékot amit ingyen le lehet tölteni bár ez nem az amit irsz hanem a MotoGp urt 3.Kva jó játék én nagyon szertem sok pályán lehet káristolni benne.
Sőt van benne utcai 600-as 1000es és 1200 as kategória utcai versenypályákon!
Sziasztok!
Rátaláltam erre a GP Bikes motoros játékra! Nagyon jóóó játék!
Ilyen szar időben nagyon jót lehet vele pályázni!
Nem tud nekem valaki msn-en, vagy e-mailben pályákat, motorokat küldeni hozzá?Mert így kezdem megunni, hogy mindig ugyan azon a pályán kell karistolnom! Én sajna csak a demo-val tudok játszani!Azt a lóvét inkább a motorba tankolom, amennyiből megvenném az eredeti játékot!Köszönöm elpőre is a segítségeteket!
Sziasztok!
Ügyes vagy amúgy , mármint amit találtál, csak ezzl a baj, hogy ezek csak motor festések, nem motorok, ahhoz hogy ténlegesen hozzáférj a töbi pályához és motorhoz és a fizikai frissitésekhez ahhoz meg kell venni sajnos :( . Az XBOX osoknak, meg annyit mondok, hogy gratula, hogy van. Vehetnék én is de inkább annyival többet motorozok nyáron ! Jah és ez meg szerintem leszámítva néhány hibát, amit a teljes verzióban felülirtak a game fasza , ha valaki tülkön ül és sokan vannak így illetve nem penge a gépe a komolyabb játétkokhoz ezzel elüthet néhány percet, pláne, ha megveszi! na mind1 ebböl a vidiből kiderül minden! http://www.youtube.com/watch?v...
ehhez a GPbikes-hez találtam, pályát, meg motorokat is: http://moteur69.free.fr/index....
de akár hogy másolom bele, írom felül, vagy bármi, nekem nem sikerül életre kelteni őket...
De a fejemet nem teszem rá!
Remélem tudtam segíteni