Innnen megpróbáltam már ezt a progit letőlteni, de a Fleshget-el amikor megkezdtem a letöltést, a vírusírtom (NOD32 & Avasti) Trójai programmal fertőzöttnek nyílvánította a játékot! Mit tegyek? nagyon örülnék a játéknak!
Motoros játékban egyben van benne amiről én tudok,de sajnos a régebbi pálya. A vonalvezetést megnézve a 3d exploration-ben nagyon hasonló,de amikor mész rajta vhogy nagyon más. Amúgy a Gp500-ban van benne, elég sok frissítés jelenik meg a játékhoz, és sztem irányításban még mindig az egyik legjobb,annak ellenére,h 99-es. Ha nem mész az ideális íven,megcsúszol kigyorsításon,szarul van beállítva a motor,nem leszel gyors. innen le tudod szedni a játékot,meg a pályát is. Ha segítség kell szólj!
Sziasztok! Tudnátok tippet adni, hogy honnan tudnék olyan motoros játékot letölteni, amin a Hungaroring is rajta van? Nem baj ha régebbi játék, csak a gyakorlás miatt kellene! Ja és lehetőleg ne legyen fertőzött a letöltőhely! Előre is köszönöm a segítőkészséget, elég fontos lenne!
Eltűntek a játékra vetemedő motorosok? Azt reméltem vkit el tok csábítani egy ilyen időcsatára... A gép motorosai túl gyengék, jó lenne igazi motorosokkal szemben megnézni h mit tok a játékban, igaz, az a valóságtól marha messze áll
Ezek jó idők? Aki játszik ezzel mit gondol? Kíváncsi vok, mert sokkal jobbat már tuti nem tudnék kihozni... Az egyik képen látszik is, h nem sikerült a rekordkísérlet:D
Helló mindenki!
Látom a rossz idő nem hagy nyugodni néhányatokat.
Superbike racing-kissé elavult grafika-32,6 Mb a telepítő.
Extreme 500-ez talán kicsit jobb grafikával-300-400 Mb a telepítő.
Bár nem nagyon játszottam velük, meg nem is szórakoztam a grafikai beállításokkal, de ha valakit érdekel írjon ide.
hú énis a moto gp 08-al szenvedek most töltöttem le
csak akkor tudsz nehézséget váltani mikor elindítod a carreert
arcade mode-könnyü
advanced-közepes
simulation-nehéz
meg
még lehet állitani hogy easy normal hard, azok meg az ellenségek hogy mennyire legyenek gyorsak
Értem, oks, hát kár , szivesen játszottunk volna többen így multiban, persze h nem eredeti a game Mondjuk Papesz mondta h lehet gamelni, csak regelni kell xfire-n azt go, majd megkérdezem msn-en, kitudja Kösz azért az infót!
viktor! nem nagyon lehet, max ha eredeti játékod van.
annyit tudsz csinálni hogy csinálsz egy szervert és megvárod amíg belép hozzád valaki akinek eredeti a játéka
Valakinek nincs meg a superbike 08 és a motogp 08 xbox360-ra?
innen le tudod szedni a játékot,meg a pályát is. Ha segítség kell szólj!
Látom a rossz idő nem hagy nyugodni néhányatokat.
Superbike racing-kissé elavult grafika-32,6 Mb a telepítő.
Extreme 500-ez talán kicsit jobb grafikával-300-400 Mb a telepítő.
Bár nem nagyon játszottam velük, meg nem is szórakoztam a grafikai beállításokkal, de ha valakit érdekel írjon ide.
Pc-n véletlenül sem lehet játszani?
Nem tud valaki segíteni, honnan lehet letölteni?
Köszi
csak akkor tudsz nehézséget váltani mikor elindítod a carreert
arcade mode-könnyü
advanced-közepes
simulation-nehéz
meg
még lehet állitani hogy easy normal hard, azok meg az ellenségek hogy mennyire legyenek gyorsak
annyit tudsz csinálni hogy csinálsz egy szervert és megvárod amíg belép hozzád valaki akinek eredeti a játéka