villalobos! mx simulator, a grafikája nem olyan mint az mx vs atv-jé de sztem attól még nem lehet rossz játék nekem csak a demója volt meg mert nem lehet letölteni sehonnan a full gamet innen meg lehet rendelni a teljes verziót: www.mxsimulator.com , youtube-on vannak videók róla...
Srácok leszedtem a sbk 08 at már elég ügyesen tekergetem a kórmányt minden segítség kikapcsolásával, csak egy dolgot nem tudok hogy lehet vele multiban játszani? Próbálta már valaki? Valamit gagyarászik hogy nem vagyok regisztrálva.
Nem tudom mi lehet a probléma,elindítottam egy keresést a gépemen,de nálam se találta. Viszont a játék megy. Esetleg próbálj rákérdezni a motogp500online fórumán.
LieBiNG!
Én úgy tudom,h benne vannak a hangok a gsx-r-es mod-ban.
Látom te nagyon benne vagy a gp500 témában.Tudnál segíteni nekem? A problémám az, hogy mikor el akarom indítani akkor kiírja, hogy alkalmazást nem sikerült elindítani, mert IFORCE.dll nem található. Nekem egy WSBK 2007 mod van(olyan 700mb-os!).
Elöre is köszönöm.
Sziasztok! Letöltöttem az alap GP500-at én is, de amint elindítom a játékot, elkezd akadni. Pl: belépek a single race- menübe, utánna működik még 5-10 másodpercig, aztán lefagy, és fél perc múlva működik egy ideig, aztán megint lefagy. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszi, hello.
Milyen verziót? Ezt nem értem... A NOD32 riaszt, és ezt írja: Vírus: Win32/Agent.ONQ trójai; Megjegyzés: A fájl ártalmas kódot tartalmaz ! Mi a fenét csináljak most?
Így nem kéne telepítenem, nem?
gábor
megkell vele tanulni rendesen menni mert amit eddig művelek
55mp-vel maradok el
Tamsa!
Nem tudom mi lehet a probléma,elindítottam egy keresést a gépemen,de nálam se találta. Viszont a játék megy. Esetleg próbálj rákérdezni a motogp500online fórumán.
LieBiNG!
Én úgy tudom,h benne vannak a hangok a gsx-r-es mod-ban.
Hangot is le kell hozzá szedni külön? Ha igen akkor azt be kell másolni vhova vagy alapból jó lesz?
Látom te nagyon benne vagy a gp500 témában.Tudnál segíteni nekem? A problémám az, hogy mikor el akarom indítani akkor kiírja, hogy alkalmazást nem sikerült elindítani, mert IFORCE.dll nem található. Nekem egy WSBK 2007 mod van(olyan 700mb-os!).
Elöre is köszönöm.
Üdv
Tamsa
Ha vmi nem megy ,vegyél fel msnen : berikz kukac hotmail pont com
Így nem kéne telepítenem, nem?