Holnap este akit érdekel lehetne tartani egy vasárnap esti motorozást. Szóval aki letölti a videó alatt linkelteket és tetszik neki a dolog az itt jelentkezzen, szerintem olyan 8 óra után csinálnék egy szervert és lehetne gurulni egyet.
Hello. A SBK09-be a mulit módba van egy olyan bajom, hogy már be is lépek látom is a játékokat quick race/custom-ba, csak ráenterezek és kiirja hogy:
"can not join the match: the host is unreachable"
Valakinek csináltamá, tippek, megoldások?
Hát hogy miért akadozhat ennek több oka is lehet.
Pl. gyenge régi a géped? Nekem a gyerek gépén akad, az egy gyengécske masina.
De ha egy mai géped van, nem akadhat, mert nem egy bivaly gépigényű játék.
Honnan szedted le?
A 24 pilótát a beállításoknál mindenképp állítsd le 6-8. vagy 10 re, ha 24 et hagyok úgy még az én erős gépemen is szaggat.
Egyébként felvettem egy sráccal a kapcsolatot, és ahogy lesz ideje megcsinálja hozzá a hungaroring mai vonalvezetését, remélem összejön.
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy nekem a GP500 miért akadozik? Nem tudok vele játszani, mert már a menübe megakad. Nincs valami patch vagy valami javítás amivel ki lehet ezt küszöbölni? Előre is köszöntem, hello.
Sziasztok!Valaki tudna nekem adni olyan oldalt ahol lehet Ps2-re lehet letölteni motoros játékokkat a motogp07 és 08 meg a touris trophy meg van?lécci segitsetek!elöre is köszönöm szépen!sziasztok
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha közvetlen csatlakozom a nethet nekem is ezt csinálja, de ha routeren keresztül vagyok akkor semmi gond.
"can not join the match: the host is unreachable"
Valakinek csináltamá, tippek, megoldások?
Ez a legfaszább oldal. Nem kell regisztrálni se meg semmi.
Annyi hogy 1-2 cuccos lassan jön.
Minden mást is megtalálsz nem csak játékot.
Pl. gyenge régi a géped? Nekem a gyerek gépén akad, az egy gyengécske masina.
De ha egy mai géped van, nem akadhat, mert nem egy bivaly gépigényű játék.
Honnan szedted le?
A 24 pilótát a beállításoknál mindenképp állítsd le 6-8. vagy 10 re, ha 24 et hagyok úgy még az én erős gépemen is szaggat.
Egyébként felvettem egy sráccal a kapcsolatot, és ahogy lesz ideje megcsinálja hozzá a hungaroring mai vonalvezetését, remélem összejön.
ORANGE jelentkez !
billentyűn, hogy lehet nem teli gázt adni?