jah, akkor értelek, a road bike nem mükszik?
Igen annál felül kell írni a GPParticipantst is. Az benne van a letöltött road bike GPPFile mappában, csak nevezd át GPParticipantsnak, és a játékban lévőt írd vele felül.
És akkor már ott lesznek az utcai motorok.
Gergő!
először fel kell tenni az alap gp500 játékot.
Ez nem kérhet semmit, ha kicsomagolod akkor működnie kell.
Ez müxik? http://motogp500online.extra.h...
Hello! Felraktam azt amit belinketél, de kérte az IFORCE2.dll fájlt, oké bemásoltam, aztán a GPLanguagesEnglish.dkz fájlt is kérte, azt is bemásoltam. Most azt írja, hogy No Valid 3D Driver. Vagy valami ilyesmi. Nincs tipped hogy mi lehet a baja? Előre is köszi a választ.
Szia most a melóhelyről írok, de igen, olyasmi a hang, igaz még nem állaítottam semmit. Viszont tudtommal nekem sima alaplapi hangkártyám van (nem vagyok nagy technikai zseni sorry), ha az állítgatás után sem változik a hang, akkor ott nem tudok semmilyen drivert feltelepíteni asszem.
VTR!
Az mit jelent hogy szúnyograj?
Egy fajta hang szól végéig? Váltásoknál sincs hangváltozás?
Ezt csinálta itthon is a gyereknek a gépén, feltettem a hangkártya drivet és jó lett a hang.
De ha csak a hang mangjával van gondod, akkor a játékon belül a sound menübe MED ről állíts át mindent HIGH-ra a 11mhz-t 22mhz re.
Sn4!
Itt van még egy jó kis mod, ez is tetszeni fog, itt van R1, R6 amit akarsz, mehetsz a saját gépeddel is. :)
Egyébként jót gurultunk tegnap, majd megismételjük, csak kellene hogy többen csatlakozzanak.
Oké leszedem megnézem!
Tudom h kezdetlegesebb a grafikája de tetszik benne h van több kategória és nemcsak a 800 as gp motorok:P
2 en akár ma is nyomhatunk 1 pár kört.
Csak majd magyarázd el hogy kell join-olni az általad kreált szerverre.
Esetleg 1 msn cimet elfogadnék az enyém fent van az adatlapomon
szerintem
az alap motoroknak és pilótáknak elég gyengécske még a graffja, de felőlem mehetünk azzal is, lényeg hogy össze jöjjünk öten hatan.
A ring az mindenképpen kell aki jönni akar, a teszt azon lenne!
most szedtem le a gamet nagyon fasza csak a SBK mód nem tecik :(
a simát jobban szeretem szerintem reálisabak benne a motorok.
1 netes be énis benne lenék de csak a simával Akár a ringen is
Sajna nem tudom ezt miért csinálhatja, nekem még sosem volt ilyenem, max a másig gépen szar volt a hangja, de az is a videókártya miatt, feltettem a drivert és jó lett.
Szóval ahogy nálam működik, lehet hogy te másképp csinálod és az a baj.
Nekem xp-m van, de vistánmon is futott.
Ha le van telepítve rar-ban, comandert megnyitom hogy lássam a rart a bal oldalon, jobb oldalon pedig azt a mappát nyitom ahová kicsomagolni akarom.
Rálépek a rar-ra jobb gombal, piros lesz, majd felül a fájl kicsomagolás, és kész.
A bal oldalra kicsomagolja és az xp exe val szoktam indítani, és mondom, még sosem produkált hibát, mindíg indult.
Igen annál felül kell írni a GPParticipantst is. Az benne van a letöltött road bike GPPFile mappában, csak nevezd át GPParticipantsnak, és a játékban lévőt írd vele felül.
És akkor már ott lesznek az utcai motorok.
A gyerek gépén is alaplapi a hangkártya, de arra is fel kellett tennem egy realtech hangkártya drivert, és utána lett jó a hang.
először fel kell tenni az alap gp500 játékot.
Ez nem kérhet semmit, ha kicsomagolod akkor működnie kell.
Ez müxik?
http://motogp500online.extra.h...
Az mit jelent hogy szúnyograj?
Egy fajta hang szól végéig? Váltásoknál sincs hangváltozás?
Ezt csinálta itthon is a gyereknek a gépén, feltettem a hangkártya drivet és jó lett a hang.
De ha csak a hang mangjával van gondod, akkor a játékon belül a sound menübe MED ről állíts át mindent HIGH-ra a 11mhz-t 22mhz re.
Kösz a segítséget, megoldódott a probléma. Elég nehéz irányítani, még segítségekkel is sokszor fetrengek.
A többi módot is úgy kell felrakni, hogy a Data mappát felülírom ?
Mert akkor szedek majd még le .
Itt van még egy jó kis mod, ez is tetszeni fog, itt van R1, R6 amit akarsz, mehetsz a saját gépeddel is. :)
Egyébként jót gurultunk tegnap, majd megismételjük, csak kellene hogy többen csatlakozzanak.
http://wxatgp500.co.uk/Wxatfil...
Deh próbálok még rajta faragni mert 1-1 kisebb hiba volt benne.
Tudom h kezdetlegesebb a grafikája de tetszik benne h van több kategória és nemcsak a 800 as gp motorok:P
2 en akár ma is nyomhatunk 1 pár kört.
Csak majd magyarázd el hogy kell join-olni az általad kreált szerverre.
Esetleg 1 msn cimet elfogadnék az enyém fent van az adatlapomon
http://wxatgp500.co.uk/Wxatfil...
szerintem
az alap motoroknak és pilótáknak elég gyengécske még a graffja, de felőlem mehetünk azzal is, lényeg hogy össze jöjjünk öten hatan.
A ring az mindenképpen kell aki jönni akar, a teszt azon lenne!
a simát jobban szeretem szerintem reálisabak benne a motorok.
1 netes be énis benne lenék de csak a simával Akár a ringen is
Szóval ahogy nálam működik, lehet hogy te másképp csinálod és az a baj.
Nekem xp-m van, de vistánmon is futott.
Ha le van telepítve rar-ban, comandert megnyitom hogy lássam a rart a bal oldalon, jobb oldalon pedig azt a mappát nyitom ahová kicsomagolni akarom.
Rálépek a rar-ra jobb gombal, piros lesz, majd felül a fájl kicsomagolás, és kész.
A bal oldalra kicsomagolja és az xp exe val szoktam indítani, és mondom, még sosem produkált hibát, mindíg indult.
Úgylátom eléggé értesz a játékhoz, nincs valami ötleted, hogy ezt miért írja ki mikor elindítanám ?