néhány henger ps3 játék vgay néhány henger játék? Mert nem mindegy PC-re nekem is van 492 db játékom, de én ezeket nem számolom..
lehet xbox-on is multizni, csak nem live-ra kell menni, hanem az xlinkkai-ra Szóval sajnos nem tudtál meggyőzni miért is jobb a ps3
Néhány hengerrel, de mostanában már szelektálnom kell. Tavasszal eladtam a ps3-at is, maradt a PC (jóféle pénztemető). Egyébként csak pár játékkal szoktam nyomni. De azt áruld el, hogy a hackelt boxon is tudsz multizni?
Mester, mondom hogy a retro korszakban élsz, az új xbox-ok át vannak tervezve, új alaplap, stb, tök halk a hűtése is. Ráadásul míg te 15ezerért veszed hozzá az eredeti játékokat, én simán játszom az írott lemezekkel van vagy 80 játékom, neked mennyi van?
Jah tudom, ráragasztották a bga chipet az alaplapra, hogy ne engedjenek el a lábai .. ettől független mocsok hangos a hűtése a boxnak. PS3 megeszi simán, de a mostani gépemmel is full HDban dirt2-zök
Helló! Segítsen valaki! A Test Drive Unlimited crackelés után nem csinál semmit, nem indul el csak egy kis fekete ablak jelenik meg egy pillanatra. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
Kérnék egy kis segítséget.
Az Mx vs Atv-ben nemtudom sehogyse elindítani a Supermoto részt.
Egyszerűen nem engedi kiválasztani
Köszönöm a segítséget előre is!
lehet xbox-on is multizni, csak nem live-ra kell menni, hanem az xlinkkai-ra Szóval sajnos nem tudtál meggyőzni miért is jobb a ps3