Sziasztok!
Segitséget kérnék Tőletek!
Szeretnék venni egy 400-as yamaha blokkot ,de sikertelen az eddigi keresgélés...
Ha tudtok valami hasznos infót ,légyszi küldjétek el a vampiregirl@indamail.hu cimre nekem.
Köszönettel : Vanda
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy,hogy lehetne kivenni a 180 as tiltást a 400 as gixeremből mert az előző tulaj izzót cserélt a km órában és lehet h vmit visszakötött!(ő azt mondta)segísetek kösz előre is!
Hy csopy! Mondtad, hogy lehet érdekel a csere, az a baj, hogy nem tudok biztosat mondani, az anyagiak beleszólnak, mert lehet még az átiratás is necces lenne. De tegyük most fel, hogy ok a dolog. Abban benne lennél, hogy találkozunk valahol félúton, mustra meg vizsgálgatás és ott kiderül minden?
Most annyi van,hogy egy oreg szaki befoltozta,ahogy tudta.
Egy darabig jo lesz,kozben meg nezem a netet hasznalt leomlo utan.
Igaz,jobb lett volna,ha feketere fujja ezust helyett,de hat ez van.
Az a helyzet,hogy kifelejtettem a mondandombol a lenyeget:nem a dobbal van a gondom,hanem a leomlovel.Annak a vege,a gyujto van megrohadva.
Na,azt hol lehetne csinaltatni?
Bár saját tapasztalatom nincsen, de sok jót hallottam már a Raptor és Finster dobokról. Mind két márkát magyarok készítik és az áruk se olyan vészes, viszont a hangjuk az ottvan. Finster és Raptor
Kifugo-gyartot keresek,mert szet van rohadva kicsit a gyujtonel.
Azt nem tudom,az xjr400-as kompatibilis-e mas tipussal,hasznaltat venni sem nagyon lehet.
Ezert gondoltam,csinaltatok.
Tapasztalat ilyen teren?
Gyertyacsere mikor volt benne?Mert nekem is már a végét járja és elég erőtlen tőle,melegen nehezebben indul,csak ugye a 27 ezer forint/4 gyertya nem sietteti a cserét:D
Amúgy ha cserélnéd akkor www.ebay.co.uk itt asszem olcsóbból kijössz;)
Üdv:Adnrás
szevasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy van egy vfr 400-asom és amikor elundulok vele és húzom neki a gázt akkor megtorpan és kicsit nehézkesen indul egykerekezni se tudok vele a karbikat megnéztük és tiszta és ha elvinném szinkronoztatásra akkor szerintetek ez elmulna tanácsokat várok előre is köszönöm
E-mail c:.frostmercedes@citromasil.hu