Szia, még egy kört futunk a papírokkal, és akkor meg is kapod a piát . Csak mert mocin felvinni zacc lett volna, így is alig fértem bele a táskába. 27-én ha minden jól megy boldgog SV tulaj leszek, bár most a Kawa ER-6 -al bosszantom magam, de arra meg annyit kellene várni, hogy addigra zúzmarásak lesznek a fák.
Na ugye! De majd takarítsd is meg a láncot, ne csak fújd rá a spray-t. Én 250km alatt 3-szor szálltam le róla, rágyújtani , mert nem lett volna muszály. Egy seggel ennyit kényelmesen végigültem volna rajta, úgyhogy a balcsi neked egyben fog menni.
A láncspray tényleg megoldotta a dolgot! Köszi a tippet! Ma szépen lemostam, holnap megyek Balcsira, kíváncsi vagyok mennyire lesz kényelmes egy viszonylag hosszabb úton. Mikor lesz meg az sv650?
nem hiszem, hogy a lánc, bár lehet, mert mikor kaponyáét hoztam haza, akkor is vmi hasonlót hallottam. A láncot azért lekenem De nagyon rá vagyok kattanva! Tegnap Pesten vártam apumat, beültem egy árnyékos helyre, mindenki aki arra jött jól megnézte a motort, sokan pedig leálltak beszélgetni is és halálra dícsérték a színét
Plexi nélkül kb. 120-130 -at tud, de 100-ig szedi rendesen a lábát. Milyen ciripelés? Nem a láncot hallod? Ha menet közben a bal térdedet kicsit kiteszed oldalra akkor jobban fogod hallani, és szerintem az a lánc lessz. Ha 400 km -t mentél már vele akkor láncspray kell neki. 400-500 kilóméterenként be kell fújni, mert egyébként hamar tönkremegy. Castrol láncspray-t vegyél, nekem az a legjobban bevált, kb. 2-3e Ft.
Nem nagyon akar 120-nál többet menni, de a 110 az kényelmes utazótempó. Már mentem vele 400 km-t, holnap pihinap aztán kirándulok egyet Balaton felé. Az természetes, hogy kis ciripelés hallatszik? Főleg gázadáskor. Néha sikerült már melléváltanom is, de lassan kezdem megszokni. :)
Olajcsere + szűrő, láncfeszesség, alapjárat 1400+- 100-ra, lánckenés. De a gépkönyvben ez is benne van, mármint, hogy mit kell csinálni a szervizeknél.
Épp a pénzemre várok aztán update-elek RGV ügyben.
Az oldaladat már jópárszor néztem, felfedeztem ellentmondást az RGV alvázjelölések terén egy másik Suzukis weboldal kapcsán.....