Hmm.. Nem rossz, nem rossz. Van olyan képed ahol rajta vannak az idomok a motoron? Igazán mégis az mutatná a legtöbbet...
Esetleg tudsz-e olyat aki csinál első lengővillára olyan kis légterelő idomot kétoldalra?
Hali! RGV-re nincs idomom viszont van egy profi Honda RS 250 speciál idomgarnitúrám, amit tuti fel lehet faragni és sokkal jobban is néz ki! Az ára meg most akciós is!!! 30 pénz a garnitúra!
Tudna valaki nekem olyan embert mondani aki csinál kisebb motorra, történetesen az rgv 250 gammámra üvegszálas versenyidomot. Nagyon sürgős lenne!
Köszi!
Sziasztok!
Én RGV gamma 250 (VJ22A) típushoz keresnék service manual-t. Remélem tud valaki segíteni nekem. Cím is jó lenne, ahol megtudom vásárolni.
Előre is köszi a segítséget.
Él ez a topic?... kawa zxr 250hez kéne sportgumi, de rohadt drága a felhozatal.. Nem tud véletlen vki, egy helyet ahol olcsón utánamdobnának 70-80%os gumikat??
Csáó
Addig is kérek egy telefonszámot ahol majd kereshetlek! (mailben is megírhatod)
de így is érdekel a dolog!
Valószínűleg jövő hét végén el is tudnám vinni..
Esetleg tudsz-e olyat aki csinál első lengővillára olyan kis légterelő idomot kétoldalra?
RGV 250 manual
Nekem kellene az a speciál idomgarnitúra!
Tudnál róla képet küldeni? (easy-b@freemail.hu)
Köszi!
RGV 250 manual:
www.rgv.ru/manual.html
Én RGV gamma 250 (VJ22A) típushoz keresnék service manual-t. Remélem tud valaki segíteni nekem. Cím is jó lenne, ahol megtudom vásárolni.
Előre is köszi a segítséget.
Köszi szépen - jegyeztem a tel. számot.
thx
Él ez a topic?... kawa zxr 250hez kéne sportgumi, de rohadt drága a felhozatal.. Nem tud véletlen vki, egy helyet ahol olcsón utánamdobnának 70-80%os gumikat??
Előre is thx
Nem e tudja valaki,hogy a Honda VT250-es (83-as) gépnek a levegős hátsó telójába mennyi levegőt kell fújni ha kétszemélyezni akarok?
tudtok Bécs környékén használt motor kereskedést?
250-es cross, enduro motort keresek. kifejezettem ilyern kereskedés érdekelne.
köszönöm