Ha ennyire nem jó a CBF 250, akkor tényleg csak ajánlani tudom a Suzuki Bandit 250-esemet, mivel az elég jól nyomja még 4-es 5-ösben is. 6-osban már csak hosszan lehet kigyorsitani, nem azzal fogsz előzni! :D
Ha érdekel hivj(0670/3825311) vagy irj emilt(madize@gmail.com)
Mivel nem az enyém volt nem tudom mennyire szervízigényes, 1-2 hónapot használtam az alatt semmi gond nem volt. Hát erő az olyan sok nincs benne, de ha még nem ültél ekkora motoron akkor szerintem nagyon élvezetes. Az a valemennyi erő is felhagy 4esben már elég rendesen. A végsebet nem tudom, 110nél tovább nem húztam mert visított már nagyon. Ja és rohadt kénylmes semmi gond vele.
Ha ilyen kinézetű mocit akarsz akkor inkább a vtr 250. na az már egész jó kis ágyugolyó néha
Ha mondanál pár szót bővebben a motorrol(CBF250) megköszönném. Mennyire megbízható, mennyi erő van benne, mi a végsebessége, mennyire stabil, mennyire szervizigényes, hosszútávon kényelmes e stb
:) no, majd csak megküzdök vele. Mivel újrakezdő vagyok, kb. 11 éve nem motoroztam, elégségesnek gondolom a mostani célra. Lenne viszont egy pár kérdésem, ha tudnál segíteni megköszönném.
Szia, új vagyok errefelé, én is most rendeltem meg egy ilyen csodát (CBF 250), kb. 3 napig keresgettem a neten róla véleményeket, de nem sok mindent találtam. Az adatai és egy videofelvétel alapján kb. a 250-es ETZ-vel lehet egy szinten, azaz kisebb túrákra még 2 személynek is elegendő és jó kis kezdőmotor. A tengeren túl egyébként 2003 óta CBX 250 jelöléssel és még vagy 3 fantázianév alatt fut.
A videofelvételt egy cseh teszttel együtt itt találod: http://news.auto.cz/?article=3775
Kb. 27-én kapom kézhez, majd utánna leírom a tapasztalatokat.
Köszi!
Leszedem!
Alkatrész mennyire mozog az országban ehez a típushoz.
Az enyémben rgv blokk van még a forgalmiban is az szerepel.
Ami most konkrétan kéne az egy km óra bovden....
Nem tud valaki ilyesmit?
Sziasztok!
Én is most vettem egy RGV Wolfot! (lassan külön topic kell)
F1DO és Twostroke19! Küldenétek nekem is egy pár hasznos infot?
Mert megmondom őszintén nem tudok sokmindent errőla típusról!
kerter@freemail.hu
Előre is Köszi
Ha érdekel hivj(0670/3825311) vagy irj emilt(madize@gmail.com)
Ha ilyen kinézetű mocit akarsz akkor inkább a vtr 250. na az már egész jó kis ágyugolyó néha
Ha mondanál pár szót bővebben a motorrol(CBF250) megköszönném. Mennyire megbízható, mennyi erő van benne, mi a végsebessége, mennyire stabil, mennyire szervizigényes, hosszútávon kényelmes e stb
köszi
A videofelvételt egy cseh teszttel együtt itt találod: http://news.auto.cz/?article=3775
Kb. 27-én kapom kézhez, majd utánna leírom a tapasztalatokat.
ja, azt elfelejtettem irni, hogy eladó
Nekem van egy Suzuki Bandit GSF 250-esem! Ha valakit érdekel, irjon egy emilt!
és valahol letölthető service manual???
:D
3xv-hez, a v2-eshez!
köszi!
Leszedem!
Alkatrész mennyire mozog az országban ehez a típushoz.
Az enyémben rgv blokk van még a forgalmiban is az szerepel.
Ami most konkrétan kéne az egy km óra bovden....
Nem tud valaki ilyesmit?
http://www.diff.ru/manual/files/Suzuki_RGV250_Service_Manual.zip
Leírás letölthető innen:
RGV manual
Teljesen megegyezik a bal oldalával!
A special has idom jobb oldaláról is tudnál képet készíteni?
Én is most vettem egy RGV Wolfot! (lassan külön topic kell)
F1DO és Twostroke19! Küldenétek nekem is egy pár hasznos infot?
Mert megmondom őszintén nem tudok sokmindent errőla típusról!
kerter@freemail.hu
Előre is Köszi